Rechtstreekse trein naar Côte d' Azur!


's Middags vertrekken, en 's avonds genieten van dit uitzicht met rechtstreekse treinen naar de Côte d' Azur | CC0

Je wil met de trein naar Zuid-Frankrijk reizen, maar je hebt geen zin om met je bagage doorheen de drukke stations te rennen? Sinds kort is er een initiatief van Thalys en van TGV dat ervoor zorgt dat reizigers zonder overstap in Parijs een rechtstreekse trein kunnen nemen naar je favoriete bestemming aan de Azuurkust!


Met de TGV naar de Côte d' Azur, veel bestemmingen!

Kan je je gading niet vinden in het aanbod van Thalys Zon, dan is de TGV misschien iets voor jou? Elke dag om vertrekken er verschillende TGV treinen rechtstreeks naar de Côte d' Azur!

Rechstreekse bestemmingen van de TGV | (c) B-europe.be
TGV heeft het grootste rechstreekse, dagelijkse aanbod naar de meeste steden aan de Côte d' Azur. Een treinrit Brussel-Nice duurt 8u22. U stapt gewoon op in Brussel 's middags, en 's avonds kan u al genieten van een wandeling langsheen de Promenade des Anglais in Nice

Thalys naar de zon!


De rechtstreekse Thalys Zon trein rijdt enkel in de vakantiemaanden juli en augustus op zaterdag. De Thalys trein rijdt vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam rechtstreeks naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille.Je hoeft dus niet meer over te stappen in Parijs van Gare du Nord naar Gare de Lyon!

Bestemmingen van de Thalys Zon | (c) Thalys


Wat denk jij ervan?