Overzicht ski en langlauf pistes in de Ardennen

Op wintersport in de Ardennen! Het kan!

Niet hetgeen je zou verwachten, maar in de Ardennen kan je ook een leuke weekendje wintersport beleven. Ski en langlauf in de Ardennen is best leuk! Het is om te beginnen al een pak goedkoper dan in het buitenland gaan skiën, en bovendien is de skipas ook al een pak voordeliger.

Sneeuwpret in de Ardennen

Wanneer je gaat skiën in de Ardennen, dan is dit vooral voor het amusement, de meer gevorderde skiër kan in de Ardennen weinig uitdaging beleven, maar dit wil niet zeggen dat je er niet kan skiën en een leuke dag beleven! Zeker wel! Je hoeft er niet ver voor te rijden, en het is helemaal niet duur! Skiën en langlauf in de Ardennen is een uitstapje voor het hele gezin, en perfect voor een leuke daguitstap!

Ook in de Ardennen kan je een prima weekje wintersporten!

Skiën en langlaufen in de sneeuw

De Belgische skipistes in de Ardennen zijn helemaal niet te vergelijken met de skipistes in het buitenland, ook niet de hoeveelheid sneeuw. Terwijl je in Alpenlanden bijna altijd verzekerd bent van sneeuw, is dit in de Ardennen zeker niet altijd het geval!Om te vermijden dat je helemaal voor niets naar de Ardennen rijdt kan u best vooraf het overzicht van de geopende ski en langlaufpiste's bekijken, want de skipistes in de Ardennen zijn maar een zeer kleine periode in het jaar open.

Overzicht van piste's in de Ardennen

Heb je interesse om een dagje te genieten van de sneeuw, en wat winterpret? Bekijk dan zeker het overzicht met de sneeuwhoogte van alle skistations en de openingstijden. Hier kan je een overzicht vinden van de verschillende ski en langlaufpistes in de Ardennen, met sneeuwkwaliteit, sneeuwdikte en extra informatie. Bekijk de verschillende langlaufpistes en skipistes in de ArdennenDe officiële kaart van de wintersportregio van de Oostkantons, de lijst bevat plaatsnamen en hoogtemeters. Een must voor alle wintersportvrienden! Download de gratis wintersport in de Ardennen overzichtskaart bekijken.


Wat denk jij ervan?

  1. Het is eigenlijk waar, in de Ardennen kan je je ook in de sneeuw best amuseren met skiën en langlaufen. Perfect voor een dagje weg.

    BeantwoordenVerwijderen