Kinderreisgids voor Londen

Kidskompas, dé reisgids voor kinderen!


In de reeks KidsKompas –reisgidsen voor kinderen- Publiceren auteurs Dagmar Jeurissen en Janneke van Amsterdam de reeks KidsKompas bestaat uit een editie voor Parijs, Denemarken, Barcelona, Amsterdam en België.

KidsKompas, dé reisgids voor kinderen

De auteurs, kinderpsycholoog Janneke van Amsterdam en journalist Dagmar Jeurissen, vonden het leuk om ook Londen in kaart te brengen. Wat zijn hier de leukste bezienswaardigheden, activiteiten, winkels en restaurants voor kids? Hoe zorg je er als ouders voor dat je na een citytrip Londen niet compleet blut bent en wat zijn de ingrediënten voor een goede voorbereiding met de nodige voorpret? Daarnaast staat de gids boordevol leuke weetjes en achtergrondverhalen. Waarom eten de Britten witte bonen als ontbijt en hoe zit het met de Olympische Spelen?

De reeks KidsKompas bestaat uit reisgidsen voor kinderen. In deze reisgidsen vinden kinderen, en hun (groot)ouders, alle informatie en leuke weetjes voor een bezoek aan een land, streek of stad.

Met deze gidsen willen de auteurs laten zien dat ook een (wereld)stad erg leuk voor kinderen kan zijn.Wat denk jij ervan?

  1. En eind augustus verschijnt de nieuwe gids in de reeks: KidsKompas Barcelona!

    BeantwoordenVerwijderen