Sunny Cars breidt aanbod uit

Internationaal bemiddelaar in autohuur Sunny Cars heeft opnieuw bestemmingen aan haar ruime aanbod toegevoegd. Vanaf nu kan ook autohuur op de Shetlandeilanden en in Moldavië geboekt worden.

De Shetlandeilanden, die tot Schotland behoren, vormen een archipel in de Atlantische Oceaan ten noordoosten van het Schotse vasteland. Sunny Cars biedt in samenwerking met haar partner huurauto’s aan op de luchthaven van Lerwick, de hoofdstad van de Shetlandeilanden dat op het eiland Mainland ligt. Daarnaast is er een kantoor in de ferryterminal van Holmsgart. Mainland is met het grootste bewoneraantal (ca. 18.000) het belangrijkste van de bijna 100 eilanden. De eilandengroep is vooral bekend vanwege de grote kolonies zeevogels, zoals papegaaiduikers en noordse stormvogels, die daar broeden.

Moldavië
Moldavië, dat wordt begrensd door Roemenië en Oekraïne, is een voormalige Sovjetrepubliek. Sunny Cars biedt autohuur aan op de luchthaven van hoofdstad Chisinau. Ondanks dat het toerisme nog in de kinderschoenen staat, heeft het land genoeg te bieden. Onder meer Chisinau en het nabijgelegen meer, bossen, musea, thermische spa’s en wijnproeverijen. Het Moldavische landschap is heuvelachtig en vormt een goede voedingsbodem voor wijnbouw. Met name de wijngaarden en wijnkelders van Mileshti en Krikova-Veki zijn beroemd onder wijnkenners.

Marktleider
Hans Knottnerus, General Manager België & Nederland van Sunny Cars: “Als autohuur-bemiddelaar zijn wij één van de marktleiders in België. Om deze positie te behouden zijn wij continu bezig met het optimaliseren van ons aanbod. Naast uitbreiding van het aantal bestemmingen kun je daarbij bijvoorbeeld ook denken aan het afsluiten van contracten met extra partners in populaire vakantiegebieden om voldoende auto’s te kunnen garanderen of het klimaatneutraal maken van de autohuur. Ons all-inclusive product is dus voortdurend in ontwikkeling om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen blijven bedienen.”

Alle soorten
Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die Sunny Cars stelt.

Meer informatie over autoverhuur op vakantie.

Wat denk jij ervan?