Het cruiseschip als hotel

Vakantieliefhebbers met een voorliefde voor optimale ontspanning, rondreizen en vermaak voor de kinderen, kunnen vanaf dit seizoen hun hart ophalen. Wecruise is een nieuwe speler op de markt die zich voornamelijk richt op gezinnen met kinderen en voor hen de beste cruisereizen selecteert. Ideaal voor ouders die meer dan één bestemming willen zien, maar niet houden van het ongemak van de autoreis. Met wecruise reis je rond met het schip als hotel.

Totale ontspanning
Flip Tonkens, directeur wecruise: “Gezinnen willen in het drukke leven van tegenwoordig, totale ontspanning tijdens hun vakantie. Nergens meer over nadenken en in de watten gelegd worden. En ook de kinderen moeten zich geen moment vervelen. We constateerden dat er nog geen cruiseaanbieders waren die zich specifiek hierop richten en daarom zijn we gestart met wecruise.
We bieden gezinnen die voorheen door de bomen het bos niet meer zagen, nu een selectief aanbod dat echt op hen is gericht”.

Overzichtelijk aanbod
De reis uitzoeken is eenvoudig. Wecruise heeft een selectie gemaakt uit het grote aanbod van schepen en hutten en biedt dit overzichtelijk aan via haar website www.wecruise.nl. Het betaalbare aanbod bestaat uit reizen naar het Middellandse zeegebied (de Griekse eilanden, Spanje en Italië), Noord-Europa (de Noorse fjorden en diverse stedencruises) en het Caraibisch gebied. Het aanbod wordt de komende tijd nog flink uitgebreid.

Voor het gezin
Aan boord is alles ingericht voor plezier en comfort voor het hele gezin. Kinderen worden vermaakt in de kids-club. Op het schip is een zwembad, sport, theater, casino, beautysalons enzovoorts. Ook zijn op een aantal schepen klimmuren, bowlingbanen, bioscopen en spelcomputers aanwezig. Wecruise biedt op haar website overigens ook reizen aan voor mensen zonder kinderen, maar die wel voor totale luxe willen gaan.

Online zoeken en boeken
Het kiezen en boeken van een passende cruise is eenvoudig. Op www.wecruise.nl staat een duidelijk en selectief aanbod, waar de reiziger snel vindt wat hij zoekt. Je kan eenvoudig zoeken op bestemming en maand van vertrek. Daarnaast is er een telefonische helpdesk aanwezig om mensen op weg te helpen die vragen hebben. Ook kunnen bezoekers van de website chatten met een online-helpdesk. Een all-in Middellandse Zee gezinscruise is al beschikbaar vanaf € 850 pp. (incl. vlucht & gebruik van de faciliteiten). Kinderen krijgen ook nog een forse korting.

Varen in de nacht
De schepen die wecruise selecteert, varen voornamelijk in de nacht. Zo kan de reiziger bijna iedere dag een andere bestemming zien, zonder de koffer in- en uit te pakken. De ene dag in Barcelona, de andere in Venetië. Zo ziet men veel in relatief korte tijd.

Wat denk jij ervan?