Bespaar op vliegtuigtickets met nieuwe widget

Vliegennaar.nl, de vliegticketvergelijker van de populaire Flight Alert service, introduceert een nieuwe online widget voor de reiswereld. Deze widget kan door hoteliers, campingeigenaren en vakantiewebsites op hun eigen website worden geplaatst. De widget laat voor een gekozen bestemming zien naar welke luchthaven je het goedkoopste kunt vliegen. Neem bijvoorbeeld een stedentrip Schotland. Met deze widget zie je in één oogopslag, dat vliegen naar Edinburgh véél goedkoper is dan naar Glasgow. Consumenten kunnen zo vele euro’s op hun vliegtickets besparen.

Vele euro’s besparen
Veel mensen zijn er inmiddels wel achter dat het de moeite loont om vliegen vanaf Schiphol te vergelijken met Eindhoven, Düsseldorf of Brussel, maar niet iedereen beseft dat je ook vele euro’s kunt besparen door aankomst luchthavens te vergelijken. Neem bijvoorbeeld een vakantie in Sicilië. Waarom zou je voor 200 euro naar Palermo vliegen, als je voor een paar tientjes naar het goed 50 kilometer verder gelegen Trapani vliegt? Wil je op vakantie naar de Spaanse Costa Brava? Vergelijk dan eens vliegen naar Barcelona met Girona of Reus. Zo zijn er 1001 voorbeelden om vele euro’s te besparen.

Handig voor iedereen
Voor websites van hoteliers, campingeigenaren en andere reisgerelateerde websites betekent de nieuwe widget van Vliegennaar.nl een aantrekkelijke extra service voor de consument. “Het mooie van de widget is dat mensen in één oogopslag zien wat de goedkoopste luchthaven en beste prijs is”, aldus Esmeralda van Dasselaar, van Leads2Travel. Ook voor zeer specifieke doelgroepen biedt de widget een uitkomst. “Zo is het ideaal voor mensen met een eigen huis in het buitenland die het huis los verhuren en hun bezoekers een handige vliegticketservice willen bieden,” licht Van Dasselaar toe. Elke websitebeheerder kan de handige service gemakkelijk op de eigen website plaatsen en naar wens instellen. Overigens kan iedereen de nieuwe service ook gebruiken op Vliegennaar.nl zelf.


Wat denk jij ervan?