easyJet zoekt koninklijke look-a-likes

easyJet, de tweede grootste luchtvaartmaatschappij in Nederland, viert het op handen zijnde Britse Koninklijke huwelijk met een Europese zoektocht naar look-a-likes van Prins William en Kate Middleton. Iedereen die gelooft dat hij een dubbelganger is van de Britse prins en zijn aanstaande bruid maakt kans op een jaar lang gratis vliegen met easyJet en kan het Britse huwelijk op 29 april a.s. in Londen bijwonen.

Feestelijkheden
easyJet zet de op dit moment al heersende Britse koninklijke koorts voort door alle nationaliteiten op het gehele Europese vastenland op te roepen mee te doen aan de Kate and William look-a-like wedstrijd. Iedereen die gelooft dat hij een dubbelganger van Prins William of lijkt op Kate Middleton, kan z´n foto uploaden op de website en meedoen aan de Europese wedstrijd. Tien koppels (10 Williams en 10 Kates) worden door easyJet naar Londen gevlogen voor de finale van de look-a-like wedstrijd en verblijven in Londen om de echte feestelijkheden rondom het huwelijk mee te maken. Eén gelukkig koppel wordt als ultieme look-a-like koppel gekroond. Deze Kate en William winnen een jaar lang gratis easyJet vluchten.

Gratis vliegen
Paul Moore, Communications Director van easyJet: “De Koninklijke koorts is niet slechts voorbehouden aan de UK en met 300 miljoen Europeanen die slechts op één uur afstand van een easyJet luchthaven af wonen, verwachten we dat we heel wat geïnteresseerden naar Londen zullen vliegen om het Britse huwelijk bij te wonen, meer dan iedere andere luchtvaartmaatschappij. Dit is de kans voor iedereen die wel eens werd aangezien voor Prins William of Kate Middleton om hun slag te slaan en naar Londen te komen om de grote dag bij te wonen en voor degenen die het meest op het Koninklijke koppel lijken om een jaar lang gratis tickets te winnen.”

Wat denk jij ervan?