Eurostarticket geeft extra korting

Voortaan is een Eurostarticket veel meer waard dan alleen een treinreis. Dankzij het Eurostar Plus Programma is een Eurostarticket een waardevol hebbeding dat je zeker goed moet bewaren tijdens je reis in Londen. Het Eurostar Plus Programma biedt een waaier van exclusieve voordelen. Zo krijgen reizigers kortingen voor musicals, in grote shoppingcentra, in restaurants en in de bekendste Londense musea. Dankzij het Eurostar Plus Programma is Londen nu nog verleidelijker.

2 voor 1
In het shoppingwalhalla Westfield krijgen Eurostarreizigers een VIP Pass die kortingen oplevert tot 20% en bij Liberty’s, het iconische Britse warenhuis, genieten reizigers van £15 korting (bij een aankoop vanaf £100).
Cultuurraven zullen hun hart ophalen met het ‘2 voor de prijs van 1’-aanbod voor betalende tentoonstellingen in de bekendste Londense musea (British Museum, National Gallery, National Portrait Gallery, Tate Britain, Tate Modern, en het Victoria and Albert Museum). Niet te missen dit voorjaar is de Miró-tentoonstelling in Tate Modern en de tentoonstelling over de bekende designer Yohji Yamamoto in het Victoria and Albert Museum.

Een geldig Eurostarticket levert kortingen op tot 25% voor hitmusicals als Legally Blonde, Billy Elliot of Dirty Dancing. Goedkoper eten kan ook: bij Fifteen London, het restaurant opgericht door Jamie Oliver (15% korting), bij Burger King (1 gratis Whopper bij aankoop van een Whopper) en bij thee- en koffiespecialist Whittard (20% korting). Er is ook een tijdelijke aanbieding voor het openluchtevenement London Taste Festival in juni (2 tickets Laurent Perrier Masterclass voor £100, in plaats van £150) waar chef-koks van hippe restaurants uit Londen lekkere gerechten uit hun mouw toveren.


Wat denk jij ervan?