Malmundarium is toeristisch en cultureel trefpunt

Het oude klooster in het toeristisch en cultureel hart van Malmedy is tot ‘Malmundarium’ hervormd. Na indrukwekkende renovatiewerken in het complex naast de kathedraal krijgt de bezoeker er de mogelijkheid het heden en het verleden van Malmedy en regio te ontdekken. Dat gebeurt in een multifunctioneel, vernieuwend en interactief concept dat zowel gezinnen, ouderen als schoongaande jeugd aanspreekt.

Onder één dak
In Malmundarium zijn tien bezienswaardigheden onder hetzelfde dak ondergebracht. Dat gaat van een informatie- en documentatiecentrum over een tentoonstellingsruimte voor hedendaagse en klassieke kunstwerken, een overzicht van de looierijbezigheden, een carnaval- en een papieratelier, tot de schatkamer van de kathedraal, het historium, een artiestenhoek en een multifunctionele zaal met cateringuitrusting die zich tot MICE-activiteiten leent.

Het Malmundarium bevindt zich aan de Place du Châtelet 9 (naast de kathedraal) in 4960 Malmedy.
Tussen Pasen en Allerheiligen is het centrum dagelijks tussen 10 en 18 u geopend en in het laagseizoen tot 17 u. (gesloten op maandag behalve tijdens de schoolvakanties.)

Geleide bezoeken zijn, op aanvraag, mogelijk.

www.malmundarium.be

Wat denk jij ervan?