Ticketverkoop skitreinen gestart

Vanaf 15 april kunnen consumenten via de nieuwe websites www.skitrein.nl en www.alpenexpres.nl of via het callcenter (015-213 36 36) hun reservering maken voor het nieuwe winterseizoen. De eerste treinen vertrekken op vrijdagavond 23 december. Vanaf die datum zullen de populaire wintersporttreinen weer wekelijks tot en met het laatste vertrek op 23 maart naar Oostenrijk vertrekken.

Scherpe tarieven
De tariefstelling is t.o.v. vorig jaar nauwelijks gewijzigd. Met de populaire voordeelklasse kunnen koopjeszoekers al voor € 69,- een retourtje op basis van een zitcoupé met De Ski-Trein naar de sneeuw boeken. Voor de meer comfortabele Alpen Expres boekt de klant al voor € 109,- een retourtje in een 6-persoons Slaapcoupé inclusief ontbijt.
De voordeelklasse is op maar liefst 5 data in januari en maart boekbaar. Op de overige data boekt de klant al vanaf € 110,- respectievelijk € 199,- een retourtje wintersport. Indien gewenst boekt de klant vanaf het station van aankomst voor € 22,-een aansluitende retourtransfer naar en van zijn hotel. Met deze tariefstelling kunnen de Ski-Trein en de Alpen Expres concurreren met alle soorten van vervoer, inclusief de low cost vliegmaatschappijen.


Speciale acties
Vanaf heden zijn er ook al een aantal speciale acties te reserveren zoals het populaire, vorig jaar geïntroduceerde, weekendje skiën en nieuw, “Ouder en kind” weekendjes waarbij de kinderen gratis reizen en een speciale Valentijn aanbieding.

Internet: www.skitrein.nl

Wat denk jij ervan?