Travelmarqt; dé marktplaats voor de Nederlandse en Belgische reisbranche

Travelmarqt, een nieuw marketing- en salesbureau uit Amsterdam, is dé marktplaats voor de reisbranche. Hun filosofie: het moet vooral snel en gemakkelijk kunnen. Bij travelmarqt worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht en kunnen bedrijven als incentive houses en touroperators terecht voor advies.

Als vertegenwoordiger van buitenlandse DMC’s (Destination Management Companies), hotels, verkeersbureaus en congrescentra vormt travelmarqt de vraagbaak voor de Nederlandse en Belgische eventplanner. De lokale partners uit het travelmarqt-bestand bevinden zich over de hele wereld waardoor het organiseren van een meeting, incentive of congres in het buitenland goed te realiseren in. Bovendien is de zoektocht naar de betrouwbare en vakkundige lokale partner op deze manier kosteloos.

Nog maar enkele weken geleden van start gegaan maar en nu al biedt travelmarqt wereldwijde dekking; onder andere China, Turkije, Italië en de Verenigde Staten gingen al een samenwerking aan. “We hebben er zin in”, aldus managing partner Raymon Honings. “Met zo’n veelbelovende start gaan wij ongetwijfeld nog veel van ons laten horen.”


Wat denk jij ervan?