airberlin: drie dagen lang toptickets boeken


airberlin, de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland, stelt van 17 t/m 19 mei 2011 toptickets beschikbaar. Vanaf luchthaven Düsseldorf kunnen vluchten al vanaf 29,99 euro per enkele reis worden geboekt, bijvoorbeeld naar Stuttgart, Innsbruck en Verona. Voor dezelfde prijs zijn vanaf Keulen/Bonn tickets voor München en vanaf Münster/Osnabrück tickets voor Londen–Stansted verkrijgbaar.

Palma de Mallorca
Palma de Mallorca is vanaf Amsterdam, Düsseldorf, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück bereikbaar met extra tickets tegen een tarief van 69,99 euro per enkele reis. Reizigers die snel willen vertrekken kunnen voor Palma voor de reisperiode mei al tickets vanaf 49,99 euro boeken. Voor de Canarische Eilanden – onder andere voor Fuerteventura, Gran Canaria en Tenerife – zijn extra tickets vanaf Düsseldorf, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück vanaf 99,99 euro per enkele reis beschikbaar.

Verre bestemming
Passagiers die naar een verre bestemming willen reizen, profiteren ook van extra toptickets. Zo kunnen zij vanaf 309,99 euro per enkele reis vanaf Düsseldorf naar Bangkok vliegen. De reisperiode van de toptickets is van 1 juni t/m 31 oktober 2011. De tickets kunnen via internet (airberlin.com), 24 uur per dag bij het Service Center van airberlin vanuit Nederland op telefoonnummer 0900 737 8000 (€ 0,20/min.) of vanuit België op 070 654 737 (€ 0,15/min.) en het reisbureau worden geboekt. De prijzen zijn inclusief belastingen, toeslagen, service en topbonus miles.

airberlin
airberlin is de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland. De onderneming biedt werk aan 8.900 medewerkers. Alleen al in 2010 ontving airberlin meer dan 10 onderscheidingen voor service en kwaliteit. De vloot bestaat uit 169 vliegtuigen met een gemiddelde leeftijd van vijf jaar. Daarmee beschikt airberlin over een van de jongste vloten in Europa. Dankzij het zuinige verbruik van kerosine zorgen hun moderne jets voor een duurzame vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen in het luchtverkeer.


Wat denk jij ervan?