Bezoek Tour de France karavaan vanaf Ecampcampings


Speciaal voor wielerfanaten heeft Ecamp een overzicht gemaakt van campings die langs of in de buurt van enkele etappes liggen van de Tour de France, zodat vaders of de hele familie het wielerspektakel van nabij kunnen beleven. Op regiokaarten wordt duidelijk de route van de etappes en de locaties van de campings aangegeven.

Vendée
De 98ste Ronde van Frankrijk start op zaterdag 2 juli en eindigt zondag 24 juli in Parijs. Verschillende etappes bevinden zich vlakbij Ecampcampings. Zo gaan de eerste drie etappes door de Vendée. In die streek biedt Ecamp 17 campings aan. De 4e tot en met de 6e etappe gaan door de regio’s Bretagne en Normandië, waar acht campings in de buurt van de route liggen.

Loire
Op 8 juli trekt de stoet door de Loirestreek waar Ecamp twee campings aanbiedt. Rit 10 op 12 juli kan vanaf de berm worden gevolgd door vakantiegangers die verblijven in St. Amans-des-Cots in de provincie Aveyron.
Ecamp is met tientallen campings goed vertegenwoordigd langs de Franse zuidkust. Kampeerders kunnen op 17 juli één dag het strand laten voor wat het is en de wielrenners zien zweten tijdens de 15e etappe door de Languedoc. De euforische stemming tijdens de finish zondag 24 juli op de Champs Élysées zelf ervaren? Ook dat is mogelijk vanaf een camping bij Ecamp.

Ecamp
Ecamp verkoopt sinds 2002 volledig verzorgde campingvakanties op momenteel ruim 270 campings in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Portugal en Zweden. Ecamp is een no-nonsense campingmerk dat zich onderscheidt door een uitgekiende prijs/kwaliteitformule. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort en is onderdeel van het Engelse bedrijf Holidaybreak.
Het overzicht is te vinden op www.ecamp.nl/tour


Wat denk jij ervan?