Zacht goed-weer-prijsje op Thalys


Zin in een weekendje Amsterdam, Rotterdam, Keulen of Aken? Dan heeft Thalys een goed voorstel: reizigers kunnen met Thalys aan een klein prijsje in Comfort 1 sporen, en dit elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 20 mei tot 26 juni 2011. De tickets zijn te koop van 4 tot 13 mei. Kostprijs: vanaf 40 € voor een enkele reis naar Rotterdam, Schiphol en Amsterdam en vanaf 28 € voor een enkele reis naar Aken en Keulen.
Dé gelegenheid bij uitstek om de waaier aan diensten die Thalys aanbiedt in Comfort 1te (her)ontdekken ...

Méditerralys
Reizen in Comfort 1 betekent gebruik maken van WiFi aan boord, een kijkje nemen in het meertalige krantenaanbod dat ter beschikking wordt gesteld of genieten van een maaltijd opgediend aan de zitplaats. Deze laatste dienst staat momenteel in het teken van 'Méditerralys' en stelt fruit en groenten van het seizoen voor alsook evenwichtige maaltijden geïnspireerd door de mediterrane cultuur. Hiernaast wordt de voorkeur gegeven aan regionale en biologische producten en moet het traject tussen producent en consument zo kort mogelijk gehouden worden. Thalys wil zich immers engageren op het vlak van duurzame ontwikkeling.

Selectie
Een selectie van de musts op dit moment in Keulen, Aken, Amsterdam en Rotterdam:
In Keulen draait alles in de Belgische wijk op 4 juni volledig rond het thema van fashion en design: de meest exclusieve en trendy boetieks van de stad openen hun deuren en het publiek kan genieten van talrijke modeshows. En na een namiddagje shoppen doet er niets meer deugd dan iets te gaan drinken in de Hallmackenreuther of de Scheinbar, allebei hot spots in het 'Belgisches Viertel.'
In Aken verenigt de grote winkel « Lust for Life » op verschillende etages talrijke merken in kleding, accessoires en handtassen.
In Amsterdam zullen de Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk, die zich op enkele passen van het station bevinden, de shoppingfanaten zeker kunnen bekoren. Temidden van de talrijke trendy boetieks telt deze wijk voortaan ook de nieuwe winkel 'Sukha' die een ruime keuze aanbiedt wat betreft decoratieartikelen, kleding, accessoires, …
In Rotterdam is de Witte de Withstraat de ideale plek om te flaneren tussen de winkelgalerijen en af en toe iets te passen in een boetiek. Hierbij mag een bezoek aan het gloednieuwe 'Spoiled' op de Oude Binnenweg in dezelfde wijk zeker niet ontbreken. Vermoeide shoppers kunnen zich vervolgens laten verleiden door de culturele rijkdom die deze wijk biedt door het Museum Boijmans van Beuningen, de Kunsthal of het NAI (Nederlands Architectuurinstituut) te bezichtigen, alledrie vlakbij de Witte de Withstraat.
Info en reservaties : www.thalys.com.


Wat denk jij ervan?