Extra toptickets airberlin


airberlin stelt van 14 t/m 16 juni 2011 extra tickets tegen het laagste tarief voor talrijke bestemmingen vanaf de dicht bij de grens gelegen luchthavens Düsseldorf, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück beschikbaar. Vanaf Amsterdam zijn toptickets voor de zonbestemming Mallorca te boeken.
Tijdens de topticketactie is het mogelijk extra tickets vanaf 44,99 euro per enkele reis te boeken, bijvoorbeeld vanaf Düsseldorf naar Berlijn, Rome of Milaan. Vanaf Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück zijn tegen hetzelfde tarief vluchten naar onder andere Olbia op Sardinië verkrijgbaar.
Voor St. Petersburg en Moskou zijn extra tickets tegen het tarief vanaf 49,99 euro te boeken. Beide bestemmingen worden vanaf Düsseldorf aangevlogen. Palma de Mallorca is vanaf Amsterdam, Düsseldorf, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück met extra tickets voor een prijs vanaf 69,99 euro per oneway bereikbaar, evenals Ibiza vanaf Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück.
De reisperiode voor de toptickets is tussen 1 juli en 31 oktober 2011. De prijzen zijn inclusief belastingen, toeslagen, service en topbonus miles.


Wat denk jij ervan?