Rihanna 'verkoopt' Barbados


Rihanna, met meer dan 30 miljoen albums en 100 miljoen singles een van de best verkopende artiesten aller tijden, heeft een driejarig contract met de Barbados Tourism Authority (BTA) gesloten om exclusief haar geboorte-eiland Barbados als toeristische bestemming te promoten.

Unieke bestemming
"Barbados is een unieke bestemming en een van de redenen is het karakter van onze mensen en de trots die zij voelen voor hun eiland", zegt Rihanna. "Ik wil dat elke bezoeker van dit prachtige eiland ervaart wat deze bestemming anders maakt dan alle andere en dat is de levenslust en warmte van mijn mede Barbadians."

Ambassadeur
Als ambassadeur van het eiland voor de komende drie jaar zal Rihanna het eiland promoten via advertentiecampagnes, speciale promoties en via social media.
"In het hart van elke Barbadian is Rihanna bekend als het meisje uit de buurt, maar voor de wereld is zij een muzieksensatie en fenomeen", zegt minister van toerisme Richard L. Sealy.

Over Barbados
Het eiland Barbados biedt de meest authentieke Caribische ervaring met een uitzonderlijk rijke cultuur en geschiedenis, verankerd in verbazingwekkende landschappen. Barbados is het meest oostelijk gelegen eiland in de Caribbean. Dankzij de relatief hoge levensstandaard is het overal veilig en comfortabel en de bevolking is vriendelijk en relaxed. Het koraaleiland is het meest oostelijk gelegen Caribische eiland met een ligging net buiten de orkaan zone waardoor het eiland gespaard wordt voor verwoestende orkanen. Een Caribisch paradijs dus, met droomstranden aan de Caribische Zee en een spectaculaire ruige kust aan de Atlantische oceaan. Een mooi binnenland, een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten, internationale sportevenementen, top restaurants, veel cultuur en goede uitgaansgelegenheden zorgen er voor dat het eiland meer biedt dan zon en zee. Niet voor niets weten ‘the rich and famous’ dit eiland te vinden, top hotels zijn hier goed vertegenwoordigd. Maar ook privé- en budgetaccommodaties zijn van goede kwaliteit.

Snelle verbindingen
Er zijn diverse dagelijkse en snelle verbindingen vanuit Amsterdam via Londen Gatwick naar de hoofdstad Bridgetown met British Airways enVirgin Atlantic. Condor vliegt een keer per week naar Barbados vanuit of met een overstap in Frankfurt.
Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl


Wat denk jij ervan?