Vernieuwde De Eemhof geopend


Center Parcs opende de deuren van het volledig vernieuwde De Eemhof. Een vernieuwing die een belangrijke mijlpaal markeert in het 30-jarige bestaan van dit park. Het omvangrijke vernieuwingsprogramma voorziet in een ingrijpende metamorfose van ruim 700 cottages. Bovendien is de Aqua Mundo met de Turbo Twister - een nieuwe spectaculaire glijbaan - een topattractie rijker. Voormalig topzwemster Inge de Bruijn hield deze bijzondere glijbaan van De Eemhof ten doop.

30 jaar
De viering van het 30-jarig jubileum van De Eemhof - dat in 1980 voor het eerst de deuren opende - markeerde vorig jaar het startsein voor een omvangrijk vernieuwingsprogramma. Alle 700 cottages van De Eemhof zijn volledig vernieuwd. Bovendien staat op 1 oktober de opening van het luxueuze vakantiecomplex Marina-De Eemhof - een havenstadje geïnspireerd op Port Grimaud aan de Côte d’Azur - op het programma. Hiervoor wordt Center Parcs De Eemhof eenmalig uitgebreid met 100 luxueuze Marina suites en appartementen.

Nieuwe spectaculaire glijbaan in Aqua Mundo
DeTurbo Twister is het allernieuwste op het gebied van zweminnovaties en de enige in zijn soort in Europa. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst 11 meter ofwel vijf etages hoog. Bovendien is de glijbaan 154 meter lang en gaat er per uur een enorme watermassa doorheen: ruim 680 m³. De glijbaan bestaat uit drie kegelvormige delen. Inge de Bruijn - drievoudig winnares van Olympisch goud - nam op passende wijze de proef op de som. “Het was een zeer spectaculaire rit. De band veranderde verschillende keren van richting en snelheid en beweging wisselden elkaar in een razend tempo af. De Turbo Twister is echt een must voor iedereen die van snelheid, spanning en spektakel houdt, aldus De Bruijn.”

Cottages met karakter
De cottages van de vernieuwde Eemhof hebben een bijzonder design waardoor elke type cottage zijn eigen uitstraling heeft. Zo vallen de Comfort Cottages op door de heldere, diepe kleuren die in het interieur als accenten zijn gebruikt en de cottages een kleurrijk en eigentijds karakter geven. Het interieur van de Premium Cottages heeft ook een heel eigen karakter, met nog meer comfort en een moderne inrichting. De nieuwe VIP-cottages beschikken over al het comfort van de Comfort en Premium Cottages, maar zijn uitgebreid met talrijke extra’s.

Kindercottages als speelparadijs
De Eemhof beleeft met de introductie van het nieuwe concept van de Kindercottage een primeur. Deze cottages bieden ruimte aan een echt speelparadijs waarin kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken.

Cottages voor mindervaliden en COPD-patiënten
In Center Parcs De Eemhof is ook gedacht aan andersvalide gasten en COPD-patiënten (mensen met longklachten). In samenwerking met de Chronisch Zieken en Gehandicapten Raad zijn verschillende cottages aangepast.

Franse allure in de Flevopolder
Ook de mondaine jachthaven Marina-De Eemhof krijgt snel vorm. De contouren van het luxueuze vakantiecomplex op de locatie van de bestaande jachthaven De Eemhof tekenen zich steeds scherper af. In totaal worden er 100 ruime en uiterst comfortabele Marina Suites en Appartementen voor 4, 6, 8 en 12 personen gerealiseerd.

Wat denk jij ervan?