Airport Schiphol verleidt Belgen


De Nederlandse luchthaven Schiphol start een grote promotiecampagne op de Belgische markt onder het motto 'Amsterdam Airport Schiphol: also your airport.' Het is de bedoeling dat in de toekomst meer Belgen, zowel vakantiegangers als zakenreizigers, op reis vertrekken vanuit Amsterdam Airport Schiphol. De campagne zal ongetwijfeld succesvol zijn om de eenvoudig reden dat er heel wat voordelen zijn voor wie Schiphol kiest als startplaats van een vliegvakantie.

Zeer goede bereikbaarheid
In de eerste plaats is Amsterdam Airport Schiphol minder ver dan je denkt en overigens kun je er makkelijk en vlot geraken. Vanuit België is de trein het snelste transportmiddel. Met de hogesnelheidstrein Thalys duurt een reis met vertrek in Brussel slechts 1u38 minuten en uit Antwerpen 56 minuten. Het station ligt pal onder de luchthaven en met gratis bagagewagentjes kom je zo in de vertrekhal. Wie met de wagen reist, kan op de luchthaven parkeren voor korte en lange duur. In alle parkeergarages is camerabewaking voorzien.

Uitgebreid vliegnetwerk

Een ander belangrijk voordeel van Amsterdam Airport Schiphol is dat je wereldwijd vele bestemmingen rechtstreeks kunt bereiken. Dat komt omdat ruim negentig luchtvaartmaatschappijen Schiphol gebruiken als vertrekplaats naar bijna 300 rechtstreekse lijnbestemmingen. Het maakt een reis aangenamer en minder vermoeiend.

Vele faciliteiten

In Amsterdam Airport Schiphol begint je vakantie meteen en er is zoveel te beleven dat je er graag wat langer zou willen blijven. De luchthaven is eigenlijk een stad met veel winkelfaciliteiten, restaurants, bars, de Bols Genever Experience en een echt groen stadspark, het ‘Airport Park.’ Je kan er ook genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft op de Holland Boulevard, een bezoek brengen aan het Rijksmuseum Amsterdam Schiphol of ontspannen in de Xpress Spa met een massage, manicure of bezoekje aan de Oxygen bar. Voor kinderen is Amsterdam Airport Schiphol een plek die ze niet snel vergeten, zeker na hun belevenissen in het Kids Forest, met de glijbanen en boomhutten. Op het panoramaterras ‘Fokker 100’ kunnen ze vol bewondering kijken naar de vliegtuigen die landen en vertrekken. Zelfs de volwassenen zullen zich hieraan vergapen.

Kortom, Amsterdam Airport Schiphol is meer dan een luchthaven, ook voor de Belgen. En er is nog een voordeel want door het feit dat de schoolvakanties in Nederland niet altijd samenvallen met die van ons, kun je niet zelden genieten van aantrekkelijke prijzen voor vliegtuigtickets!

Voor meer informatie over Schiphol kijk op
www.schiphol.beWat denk jij ervan?