Bon Voyage de leukste weg naar een unieke vakantieOp zich is de lancering van alweer een nieuwe website in de reissector geen groot nieuws maar de opstart van www.bon-vogage.com is hierop beslist een uitzondering. Het is immers de eerste private shopping website met schitterende én prijsgunstige aanbiedingen voor de meest toffe vakanties.

Het concept van www.bon-voyage.com is heel eenvoudig en daarom ook zo aantrekkelijk. Op een zeer gebruiksvriendelijke website krijg jij iedere week enkele verrassende aanbiedingen. Als je enkele dagen later opnieuw de site bezoekt, zijn er alweer andere vakantie ideetjes die gezien de grote variëteit iedere reiziger zullen aanspreken. Het kan een reis naar Toscane zijn in combinatie met een Vespatour of een gastronomische riviercruise op de Donau en zelfs een verblijf in een trendy design hotel in Barcelona.

Als je even naar www.bon-voyage.com surft dan zijn deze aantrekkelijke aanbiedingen, kortingen wellicht al vervangen door andere, even verrassende vakantie ideeën. De kortingen lopen op tot maar liefst 70%.

Wie vertrouwd is met ‘private shopping’ websites zoals Vente-Exclusive of Snapstore zal zich direct thuis voelen op www.bon-voyage.com. Dat thuisgevoel krijg je zeker als je lid wordt van deze nieuwe vakantie shopping club. Een lidmaatschap is trouwens zo geregeld, even registreren en je hoort er meteen bij. Van dan af blijf je ook op de hoogte van de nieuwe promoties. Dat is handig want je kunt maar enkele dagen reserveren en de beschikbaarheid is beperkt.


Gevarieerd

De nieuwe website is om meer dan één reden uniek. Door het zeer gevarieerde aanbod zal elke vakantieganger precies dát reisproduct vinden waar hij of zij naar zoekt. www.bon-voyage.com is tevens een grote ideeëntrommel voor late beslissers en voor zij die zich graag door anderen laten inspireren. De vakantiedeals, aangeboden op de website, kun je gerust de ‘leukste weg naar een unieke vakantie’ noemen. Die weg is trouwens niet bezaaid met risico’s of gevaren want een team van medewerkers staat klaar voor hulp bij reservatie, je betaalt online op een veilige manier en je reist altijd met een erkend reisbureau. Daarenboven geniet je van unieke kortingen.

Ga meteen op ontdekking en surf naar www.bon-voyage.comWat denk jij ervan?