Buitengewone winterbestemmingen met British Airways


Nooit nagedacht over een ander soort van wintervakantie? Met meer dan 169 bestemmingen wereldwijd vliegt British Airways alle continenten aan. Ongeacht de tijd van het jaar, is er altijd wel een bestemming die zich leent voor een bijzondere zon- of sneeuwvakantie.

De beste tijd van het jaar om Buenos Aires te bezoeken, is van oktober tot november, wanneer de Jacarandaboom in bloei staat. Deze blauw-paarse boom spreidt een prachtig bloementapijt op de grond wanneer de bloemen beginnen te vallen. Een niet te missen spectakel dat de stad kleur.
British Airways vliegt dagelijks naar Buenos Aires Ezeiza Airport, vanaf € 961, incl btw en toeslagen.

Kaapstad
In Kaapstad wordt het walvissenseizoen ingeluid van mei tot november, als de grote zeezoogdieren voor de kust samentroepen en bescherming zoeken in de baaien, op zoek naar een partner of om te bevallen. Dit schouwspel van 40 tot 60 walvissen tegelijk en dolfijnen lokt jaarlijks tal van bezoekers naar de hoger gelegen kustwegen en de vissersdorpjes.
British Airways vliegt dagelijks de Zuid-Afrikaanse stad aan, vanaf € 936, incl btw en toeslagen.

oloColorado
Niet alle sneeuw is dezelfde. De droge, bijna pluizige poedersneeuw van Colorado staat echter wereldwijd bekend om haar uitstekende kwaliteit en verzekert de ultieme ski-ervaring. Van luxueuze hotels tot intieme cabins, ontdek wat de Rocky Mountains te bieden hebben! Met 26 ski- en snowboardresorts in de regio, gemiddeld 300 dagen zon per jaar en bijna 750 cm sneeuw geniet je van de winter van oktober tot juni.
British Airways verzorgt dagelijkse vluchten naar Denver, vanaf € 591, incl btw en toeslagen.

Wijn
Fijnproevers weten al langer de wijnen van de nieuwe wereld te appreciëren. Yarra Valley wordt internationaal erkend als een van Australië’s leidende wijn producerende regio’s. Door de grote geografische diversiteit, produceert de vallei tal van klassieke wijnstijlen. Daarnaast huisvest Yarra Valley een aantal bijzondere jonge progressieve wijnmakers, te appreciëren voor hun pure en frisse wijnen. De verschillende wijngaarden worden aangedaan tijdens meerdaagse wine tours, met de optie om de lokale gastronomie en gastvrijheid te ontdekken in een van de rustieke hotels van de vallei.
De carrier vliegt met haar partner Qantas Airways Melbourne dagelijks aan, vanaf
€ 1.159,95 incl btw en toeslagen.

Ongeëvenaarde inflight experience
Dankzij haar ongeëvenaarde inflight experience is British Airways de uitgelezen partner om een droomvakantie mee te beginnen. De carrier was de eerste die een volledig plat bed introduceerde in haar Business Class (Club World). New Club World biedt nu nog wijdere zetels, een discreet luxueuze look & feel en een verbeterde service. Maar ook wie vliegt in World Traveller Plus (Premium Economy) en World Traveller (Economy) geniet van de luxueuze inflight ervaring.
World Traveller Plus is gesitueerd in een rustiger deel van het vliegtuig en biedt minder zetels per rij, twee armsteunen voor elke passagier, een aanpasbare hoofdsteun en in-seat laptop power. World Traveller, de long haul Economy Class van British Airways, biedt individuele entertainment systemen, een open bar en complementaire driegangen menu’s voor haar passagiers.
www.ba.comWat denk jij ervan?