Eerste klasse voor reizende gezinnen


Vakantie begint op het vliegveld. Een vlotte transfer en een aangename on-board experience zijn fundamenteel om de reis goed in te zetten. British Airways begrijpt dat dit zeker voor families onderweg het verschil maakt. Met hun ongeëvenaarde inflight experience in alle cabines, is British Airways dé uitgelezen vakantiepartner voor gezinnen.
Reizen met kinderen kan immers een heel avontuur zijn. Toch is het vliegtuig ook voor gezinnen het ideale vervoersmiddel om de vakantie te beginnen. Niet alleen zijn sommige bestemmingen alleen per vliegtuig bereikbaar, ook op kortere afstanden is het aan te bevelen om te vliegen. Vliegen duurt immers minder lang en is minder vermoeiend voor zowel ouders als kids.

Comfort voor elk budget
British Airways’ Economy Class Euro Traveller (tussen Brussels Airport en London Heathrow) en World Traveller (de long haul transfer vluchten vanuit London Heathrow) verzekeren een vlotte en comfortabele vlucht voor elk budget. Zelfs in Economy Class is een open bar en de maaltijd altijd inbegrepen. De ergonomische en ruime zetels garanderen een ontspannen zitervaring. Dekens, kussen, oogmaskers en vliegkousen worden steeds voorzien.
In World Traveller2 bevatten alle zetels een persoonlijk inflight entertainment systeem met meer dan 100 films en TV programma’s en meer dan 500 CD’s en audiobooks. Dankzij de High Life Entertainment AVOD (audio and video on demand) functie beslist elke passagier zelf hoe hij of zij de vlucht beleeft.
Families die in Club World reizen, de Business Class van British Airways, kiezen voor een volledig plat bed. De kids slapen er bijna net zo goed als thuis en de ouders hebben er gegarandeerd een rustige vlucht.

Kinderen koning aan boord
British Airways streeft ernaar haar reizigers een zo ontspannen mogelijke vluchtervaring te bieden. Dat geldt dus ook voor gezinnen onderweg. Het avontuur begint bij British Airways al met de handige online family check-in, waarbij je tot 6personen 24u voor de vlucht kan inchecken.
Eens op het vliegtuig biedt British Airways een ruim inflight entertainementsysteem met uren aan aangepaste programma’s en films van Disney en Cartoon Network. Daarnaast deelt de crew skyflyer activity packs3 uit voor kids van 3-5 jaar en 6-12 jaar. Speciaal voor de kleintjes en naar aanleiding van zijn 50e verjaardag, werden de packs voor de jongste reizigers helemaal in het thema van Beertje Paddington ontworpen.
Als het etenstijd is, kunnen ouders dankzij British Airways’ 'feed kids first' policy rustig zorgen dat de bordjes leeg zijn vooraleer ze zelf van hun maaltijd genieten. De speciaal ontworpen kindermaaltijden werden vooraf door een strenge jury van leeftijdgenootjes beoordeeld.
Ook kids die er alleen op uit trekken, worden met de beste zorgen omringt. Dankzij Skyflers Solo, British Airways’ programma voor onbegeleide minderjarigen of UM’s (Unacompanied Minors), hoeven de ouders zich niet ongerust te maken. De kleintjes hebben zelfs een eigen lounge in Terminal 5, om van de meest vlotte en vooral veilige transfer-ervaring te genieten.
Voor de zomerpromoties van British Airways: www.ba.com


Wat denk jij ervan?