Met het ganse gezin op cruise


Een gezinsvakantie met Costa Cruises maakt iedereen blij, ouders en kinderen. Een gezinsvakantie met Costa Cruises is een onvergetelijke ervaring, een belevenis die de kinderen hun leven lang zal bijblijven. Daarenboven gaat het om een prijsgunstige vakantieformule en wie vroeg boekt, geniet van extra voordelen.

Top reisbestemmingen
Uiteraard moet in de eerste plaats de reisbestemming inspireren en dat doen de gezinsbestemmingen van Costa. De Middellandse Zee en de Adriatische Zee spreken tot de verbeelding. De zon is er altijd van de partij en het cruiseschip kan er rustig varen op het azuurblauwe water, van de ene interessante haven naar de andere. Die aanleghavens zijn een extra troef in de reisprogramma’s van Costa want het betreft telkens topbezienswaardigheden zoals Venetië, Dubrovnik, Barcelona, Piraeus, Napels, Istanbul, Izmir en tal van andere plaatsen waar je de mooiste historische bezienswaardigheden kunt bewonderen. Ook kinderen zullen hier onvergetelijke momenten beleven, op droomplaatsen als de Canale Grande in Venetië en rond de sprookjesachtige Turkse moskeeën. Costa heeft betekenisvolle namen gekozen voor zijn reisprogramma’s: ‘De Magie van de Middellandse Zee’, ‘Oosterse Visioenen’ en ‘La Dolce Vita’.

Animatie
Naast de reisbestemming zijn natuurlijk ook de belevenissen aan boord van het cruiseschip zelf belangrijk, het zalig nietsdoen, zonnen bij het zwembad, genieten van wellness in elegante spa ruimten en fitnesszalen. Terwijl je van de ene naar de andere haven vaart, slaat de verveling nooit toe want er is aan boord van alles te beleven, voor groot en klein, voor jong en oud. Niet voor niets kozen in 2010 ruim 100.000 gezinnen voor een vakantie met Costa Cruises! Kinderen worden opgevangen volgens leeftijdcategorie en voor elke groep zijn er animators die allerlei activiteiten organiseren, niet alleen aan boord maar ook aan land. Kinderen zijn dus in goede handen en de ouders kunnen daardoor nog meer genieten van een zorgeloze vakantie. Voor de kids van 3 tot 11 jaar zijn er sportwedstrijden, een schattenjacht, danswedstrijden, allerlei feestjes en zelfs verklede optochten. Kinderen van 12 tot 17 jaar amuseren zich rot met danslessen, spelletjes in de discotheek en met de verkiezing van Miss en Mister Teen.
Voor kinderen én ouders opent zich tijdens een Costa Cruise een wonderlijke spelwereld met PlayStation, 4D-cinema, een jogging- en rollerskatepiste en een golfsimulator.

De kajuit is mijn thuis
Het is niet allemaal sport en beweging aan boord van het cruiseschip. Er zijn ook rustige hoekjes waar de reizigers zich kunnen terugtrekken om een boek te lezen, naar muziek te luisteren of gewoon om te genieten van de stilte van de zee. Natuurlijk is ook de kajuit belangrijk en met 60 jaar ervaring weet Costa Cruises als geen ander welke de verlangens zijn van de reizigers. Elke kajuit biedt comfort, is gezellig en de inrichting is aangepast aan de verwachtingen. Er zijn verschillende typisch kajuiten: voor het ganse gezin, een één ouderkajuit (ouder + een kind), een kinderkajuit.

Combinatie auto–cruise
In de reisbrochure van Costa Cruises vindt de vakantieganger alle nodige informatie om met de auto naar de haven van vertrek te reizen, bijvoorbeeld naar Marseille, Venetië of Savona. Niet alleen de reisroute wordt aangegeven maar je krijgt ook informatie over de bewaakte parkeerterreinen op korte afstand van de plaats van inscheping of over de pendelbus die je tot bij het schip zal brengen. Kortom, alles is super goed geregeld waardoor je met een goed gemoed en in alle rust kunt vertrekken.

Info
www.costacroisieres.be
De reisbrochure en gezinsvakantie brochure Costa Cruises 2011 is verkrijgbaar bij de reisagent.


Wat denk jij ervan?