Non-stop van Düsseldorf naar Curaçao met airberlin


Het tropische vakantieparadijs Curaçao zal vanaf 15 november nog makkelijker en vlotter kunnen bereikt worden, dankzij een directe vlucht met luchtvaartmaatschappij airberlin vanuit Düsseldorf. Ook voor de Belgische markt is het een interessante vliegroute want Düsseldorf is vlot bereikbaar met auto en trein.

Wekelijks
Airberlin zal één keer per week van Düsseldorf naar Curaçao vliegen. Het is de eerste vlucht uit Duitsland voor de long haul bestemming Curaçao en een nieuwe stap in het ontsluiten van de Duitse markt.
De vlucht is op dinsdag gepland en er zijn connecting flights vanuit Berlijn, Dresden, Hamburg, Munchen, Nurnberg, Stuttgart en de internationale luchthavens van Milaan, London-Stansted, Salzburg, Wenen en Zürich. Met 279 plaatsen in Economy Class en 24 Business Class Seats biedt airberlin aan een groot aantal Europese reizigers de kans om Curaçao makkelijk te bereiken.

Nederlandssprekend
Bestemming Curaçao, gelegen in de benedenwindse eilanden in het Caribisch gebied, biedt talrijke pluspunten voor een ontspannende vakantie: Caribische sfeer met Europese invloeden, familievriendelijk, helblauwe zee met vele gezellig baaien, gastvrije Nederlandssprekende bevolking, hoofdstad Willemstad staat op de wereldergoedlijst van UNESCO, de legendarische Blue Curaço likeur en de vele watersportactiviteiten die worden aangeboden zoals duikenen snorkelen. Curaçao is gelegen tussen Aruba en Curaçao, zo’n 70 km ten noorden van Venezuela en buiten de orkaanzone. Voor duikers is de onderwaterwereld van Curaçao een waar paradijs. Met zicht tot 30 meter en ruim 60 duikspots behoort het eiland tot een van de beste duikgebieden in de Caraïben.

Tickets
Verdere informatie over de nieuwe vlucht is beschikbaar via www.airberlin.com. Tickets zijn te koop vanaf € 379,99, enkele vlucht (all in), online via www.airberlin.com, in het service centre T 00 49 (0)1805 737 800 en via de reisagent.Algemene informatie over Curaçao is te vinden op www.bezoekcuracao.nlWat denk jij ervan?