‘petit futé’ leidt bezoekers rond in Wallonië en ArdennenOPT Wallonië-Brussel publiceert een nieuwe ‘petit futé’ als bijzonder uitgebreide toeristische gids voor Wallonië en de Ardennen. Het ‘officie de promotion du tourisme’ vestigt in deze brochure de aandacht voor de vele verleidelijke charmes die Wallonië bezit. Alle Waalse provincies krijgen aandacht: Namen met haar landschappen langs de Maas, Luxemburg met haar weelderige natuur Luik met haar opstapeling van contrasten, Waals-Brabant met haar charme en sereniteit, Hengouwen met haar tradities en folklore.

De ‘petit futé’ heeft bovendien niet alleen veel aandacht voor geschiedenis en evenementen, folklore en culturele gebruiken, natuur, kunst en architectuur maar wijst bovendien de weg naar talloze toeristische attracties en manifestaties. Veel aandacht is er ook voor verblijfsaccommodatie, restaurants en shoppingmogelijkheden.

De ‘petit futé’ Wallonië & Ardennen kost 12 euro en is in de boekhandel te koop.

www.belgie-toerisme.be

www.petitfute.beWat denk jij ervan?

  1. Deze gids is niet van de OPT maar van Petit Futé, zie http://www.petitfute.be/content/wallonie-ardennen-en-veel-meer.

    Overigens klopt de link onder uw regeltje www.petitfute.be niet

    BeantwoordenVerwijderen