Solliciteer voor hotelspion in Zwitserse Alpen
Op zoek naar een baan ben je beslist geboeid door volgend aanbod. Noem het maar een droombaan want je gaat rondneuzen, zeg maar spioneren, in een viersterren hotel. Intussen geniet je van het prachtige decor van de Alpen, in Graubünden, het allermooiste hoekje van Zwitserland.

Een toeristische bestemming kun je best leren kennen als je ook eens achter de schermen gaat kijken. Dat kan in het luxueuze hotel Schweizerhof in het aardige Alpenstadje Lenzerheide. Je krijgt de kans om alles van dat hotel te ontdekken, je kunt je er ongedwongen gaan spioneren, van 31 oktober tot en met 5 november 2011.


Keuken

In de keuken zie je hoe de koks de lekkerste streekgerechten uit Graubünden bereiden. Neem pen en papier mee en noteer alle tips die je thuis vast ook kunt gebruiken. Je brengt een bezoek aan een wijnboer en een vleesdrogerij, leveranciers van het hotel. Je assisteert de hamam-meester in het Turkse bad en uiteraard neem je zelf een ontspannende duik. Voor inside informatie neem je deel aan een vergadering met het hotelmanagement. Kortom, dit is veeleer een job om van te genieten dan om je te vermoeien. Daarenboven kun je de schitterende omgeving van Lenzerheide verkennen, met zijn 170 km bergpaden en 300 km

fietsroutes. Er is ook tijd voor excursies naar andere sfeervolle bergdorpen in de buurt en zelfs naar Chur, de hoofdstad van Graubünden, rijk aan cultuurhistorische bezienswaardigheden.

Stel dat je eens een andere werkervaring wil opdoen, dat je de hotelsector beter wil leren kennen, dat je student bent aan een hotelschool en dat je graag zou weten of dergelijke job of stageplaats je ligt, dat je als tewerkgestelde in een hotel ook eens wil ervaren hoe ze dat soort werk in het buitenland aanpakken, stel dat je gewoon uitkijkt naar een droombaan die je nergens anders vindt. Dan pak je uiteraard je kans en solliciteer je meteen voor die vacante betrekking van hotelspion in Graubünden. Dat gaat makkelijk, ofwel ga je naar onze Facebook pagina “Graubünden Zwitserland” ofwel via http://droombaan.graubuenden.ch waar je gewoon jezelf moet aanprijzen. Bezoekers aan de site kunnen jouw kandidatuur ondersteunen en dus ga je zoveel mogelijk vrienden, kennissen en familie aanzetten om voor jou te stemmen. Je zal die mensen trouwens makkelijk overtuigen want ook zij maken kans op mooie prijzen. De tien kandidaten met de meeste fanstemmen komen in de eindronde en een team van experts van Graubünden Toerisme kiest de winnaar.

Als je wint, krijg je een gratis verblijf met alles erop en eraan in Graubünden. Mocht je die droombaan niet te pakken krijgen dan ga je misschien toch met vakantie naar het mooie Graubünden. In dat geval doe je jezelf alvast een droomreis cadeau.

Praktische info

Informatie over alle droomvakanties in Graubünden vind je op droombaan.graubuenden.ch

Voor de hotelspion ga je naar: http://droombaan.graubuenden.ch/droombanen/spion-in-een-4-hotel.html

Voor foto’s ga je naar: http://www.graubuenden.ch/fileadmin/user_upload/file_transfer/Spion.jpg

Info Graubünden: nl.graubuenden.ch

Droombaan Graubünden is een actie van Graubünden Toerisme in samenwerking met de lokale toeristenpartners Arosa, Engadin Scuol, Flims, Chur, Lenzerheide, Viamala, Prättigau, Savognin en de Rhätische Bahn.Wat denk jij ervan?