Sunny Cars biedt wifisysteem in huurauto aan


Internationaal bemiddelaar in autohuur Sunny Cars biedt op de Canarische Eilanden nu een wifisysteem aan voor in de huurauto. Via een speciale en handzame router beschikken huurders over internet. Deze gebruiksvriendelijke router is op elke gewenste locatie te gebruiken, ook buiten de huurauto en kan maximaal vijf apparaten tegelijkertijd verbinden met internet.


6 euro
Het Car Wifisysteem is via Sunny Cars op aanvraag beschikbaar op de luchthavens van Gran Canaria, Tenerife, La Palma, Lanzarote, Fuerteventura en La Gomera onder vloot 1. Het wifisysteem kost slechts €6,- per dag met een maximum van € 90,- voor een huurperiode van 15 dagen of langer. Via een wachtwoord dat op de achterkant van de router staat, kan eenvoudig verbinding worden gemaakt met het wifinetwerk.


Hans Knottnerus, General Manager België & Nederland van Sunny Cars: “Veel vakantiegangers nemen tegenwoordig een smartphone, iPod, spelcomputer of laptop mee op vakantie. Even iets opzoeken op internet of een mailtje versturen kan in het buitenland een dure onderneming zijn, zeker via dataroaming. Het nieuwe wifiproduct is dan een uitkomst, want voor een klein bedrag extra kun je de hele vakantie gratis internetten. In de huurauto, maar ook bijvoorbeeld in het hotel of op het strand, omdat het een uiterst handzame en mobiele router is. Als marktleider zijn wij constant op zoek naar dergelijke nieuwe ontwikkelingen die bij ons all-inclusive product passen en onze uitgebreide service aanvullen.”

5.000 bestemmingen

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. Zij is één van de belangrijkste verhuurpartners voor de reisbranche en is actief in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. De broker biedt haar klanten het beproefde ‘all-inclusive’ concept huurauto’s in alle soorten en maten aan, in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die Sunny Cars stelt. Kijk voor meer informatie op
www.sunnycars.be


Wat denk jij ervan?