Voor weinig geld leuke stopover in Dubai


Wie met Emirates Airlines voor werk of plezier onderweg is, kan voor betrekkelijk weinig geld een leuke stopover maken in Dubai. Belangrijkste voorwaarde is vanzelfsprekend, dat deze trotse thuisbasis van de bekende luchtvaartmaatschappij ook inderdaad op de route ligt.
Het product 'Dubai Stopovers' van Emirates is een aantrekkelijk pakket met hotel en sightseeing dat over de gehele wereld wordt aangeboden om de passagiers kennis te laten maken met Dubai, een toeristische topbestemming die elke soort reiziger iets te bieden heeft.

Packages
De packages beginnen al bij 69 euro per persoon per nacht. Passagiers kunnen kiezen uit een groot aantal hotels en appartementen: in de stad, aan zee, met selfcatering of vijfsterrendeluxe. Dubai Stopover omvat een persoonlijk afgestemde meet-and-assist in Dubai, hoteltransfers en een buffetontbijt.

Welkomstpakket
Een aantrekkelijk extraatje voor de gasten is het 'welcome pack' dat de stopoverpassagiers bij aankomst krijgen aangeboden. Dit welkomstpakket bestaat uit een speciaal kortingsboekje voor de Dubai Mall met kortingen in winkels en entertainmentoutlets in een van 's werelds grootste winkelcentra, contactnummers die 24 uur per dag bereikbaar zijn, ansichtkaarten, enz.

Alle passagiers
De Dubai Stopoveraanbieding is geldig voor alle Emiratespassagiers en kan worden gecombineerd met alle tarieven en is niet beperkt tot een specifieke reisklasse. Passagiers van een Emiratesvlucht kunnen zowel op de uit- als thuisreis gebruikmaken van deze aanbieding, waardoor men desgewenst zelfs twee keer de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met Dubai en een verblijf te verlengen.

Kennis maken
Emirates is in 1995 met het Dubai Stopoverprogramma begonnen om passagiers kennis te laten maken met de gastvrijheid en levendigheid van Dubai, de trotse thuisbasis van Emirates Airlines. Emirates heeft het Institute of Travel voor Nederland aangewezen als enige aanbieder van het Dubai Stopover Package. Het Institute of Travel treedt op als uitvoerend partner voor de Emirates Dubai Stopover-packages, waardoor zowel passagiers als reisagenten hier kunnen boeken en tevens een plaatselijke contactpersoon hebben.

Informatie en boeken
Voor boekingen en informatie kunt u contact opnemen met het Institute of Travel via tel.nr. 020-7517964 of per e-mail: info@viadubai.nl.

www.emirates.com


Wat denk jij ervan?