Website Barbados nu ook in het Nederlands


Barbados heeft een compleet vernieuwde website in de Nederlandse taal gelanceerd, waar voor iedereen die het Caribische eiland wil bezoeken alle noodzakelijke informatie beschikbaar is. Belangrijke tool is de vakantieplanner, waarmee je eenvoudig en naar eigen voorkeur je vakantie of zakelijk bezoek kunt samenstellen.
De nieuwe website is gelanceerd vvanwege de nog steeds groeiende belangstelling in Nederland en België voor Barbados. Meest opvallende verandering is de lay-out. Prachtige foto’s, te bereiken via de homepage, laten je alvast de unieke sfeer van Barbados proeven. Verder staat bijna alle informatie die handig is om te weten voor een vertrek naar Barbados op deze site.


Zakelijke pagina
De zakelijke pagina geeft informatie over Barbados als zakelijke bestemming. Hier wordt meteen een duidelijk overzicht gegeven van vergaderlocaties en een top-10 van onvergetelijke dingen te doen voor groepen. Vooral heel handig, omdat Barbados nog niet zo bekend is als zakelijke bestemming, maar hier zeker de faciliteiten voor biedt. Een leuke incentivereis of een congres is eenvoudig samen te stellen, want alles staat overzichtelijk bij elkaar.

Vakantieplanner
De vakantieplanner biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar eigen vakantie samen te stellen. Alle accommodaties, maar ook alle activiteiten staan vermeld in deze planner en iedereen kan zelf kiezen wat hij of zij erin wil zetten. De planner kan worden uitgeprint en worden meegenomen zodat de vakantie nog relaxter wordt.

Touroperators
Verder staan alle touroperators vermeld die in het Nederlandse taalgebied Barbados in hun programma hebben, inclusief hun laatste aanbiedingen. Natuurlijk worden ook de sociale media pagina’s weergegeven. Met één druk op de knop kan Barbados zowel op Facebook als op Twitterworden gevolgd. Via deze sociale media kanalen worden vaak leuke acties gehouden en je vindt er ook steevast het laatste nieuws.

Over Barbados
Barbados is het meest oostelijk gelegen eiland in de Caribbean. Het is sinds 1966 onafhankelijk van Engeland,heeft een zeer hoge ontwikkelingsstandaard. Het is er overal veilig en comfortabel en de bevolking is vriendelijk en relaxed. Barbados ligt buiten de Caribische orkaanzone, heeft droomstranden aan de Caribische Zee en een spectaculaire ruige kust aan de Atlantische oceaan. Het binnenland is eveneens zeer de moeite waard en je vindt er een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten, top restaurants, veel cultuur en goede uitgaansgelegenheden.


Wat denk jij ervan?