Website voor gratis en commissievrij boeken


Èlegchos, de Hospitality Quality Company, lanceert de eerste gratis en commissievrije boekingssite en benchmark voor gastvrijheidsbeleving ter wereld. Hoteliers krijgen de gelegenheid hun aanbod te presenteren. Vanaf 1 oktober aanstaande kunnen consumenten hier wereldwijd overnachtingen boeken.
Met het geavanceerde reserveringssysteem Bookingsquare OPEN boeken gasten gratis hun overnachtingen in hotels, appartementen, Bed&Breakfasts en andere overnachtingsfaciliteiten over de hele wereld. Ook voor de hospitality-aanbieder is gebruik van het systeem helemaal kosteloos. De hotelier bepaalt zelf de kamerprijs en de formulering van het aanbod. Verder heeft hij direct contact met de gast en bespaart hij geld aan commissies.
Naast het gratis en commissievrije Bookingsquare OPEN biedt Èlegchos, tegen minimale kosten, een variant met een groot aantal extra functies en diensten: Bookingsquare PREMIUM.

Bookingsquare PREMIUM
Bookingsquare PREMIUM maakt gebruik van een intelligent systeem dat is gebaseerd op geavanceerde semantische (woord- en zins)analyses. Daarmee kunnen hoteliers de gastvrijheidsbeleving van hun gasten laten vastleggen en analyseren. Verder biedt Bookingsquare PREMIUM onder meer een actueel overzicht van de gastreviews – ook van de concurrentie – op internet en sociale media. Er zijn uitgebreide rapportagemogelijkheden en een Guest Comment-programma (gastvrijheidsbelevingsbenchmark) om actief gasten te benaderen. Dit alles maakt Bookingsquare PREMIUM tot een tactisch en strategisch instrument waarmee de hotelier zijn revenue aanzienlijk kan verhogen.


Wat denk jij ervan?