Bike Assist Belgium werkt samen met FietsersbondDe pechverhelpingsdienst Bike Assist Belgium en de Fietsersbond stellen een eerste gezamenlijke campagne voor vanaf 1 september tot en met 15 oktober 2011. Nieuwe leden van de Fietsersbond kunnen voortaan ook lid worden van Bike Assist Belgium en bestaande leden van de Fietsersbond genieten met korting van de dienstverlening van Bike Assist Belgium.

Sinds april 2011 kan je bij een lekke band, een gebroken remkabel, of bij andere technische problemen, een beroep doen op Bike Assist Belgium. De organisatie maakt gebruik van pechpassen in verschillende categorieën die verkrijgbaar zijn bij fietsenzaken en via de website van Bike Assist: www.bikeassist.be.

Samenwerking
Bike Assist Belgium zorgt voor extra zekerheid bij de fietsers en promoot daarnaast ook het fietsgebruik. Bike Assist Belgium’s filosofie ligt daarmee volledig in lijn met de doelstellingen van de Fietsersbond. Uit diverse gesprekken, die reeds werden opgestart voor de lancering van Bike Assist Belgium en de Fietsersbond groeide het idee van gezamenlijke campagnes en verregaande samenwerking. Bike Assist Belgium en de Fietsersbond lanceren daarom een gezamenlijke campagne vanaf 1 september tot en met 15 oktober 2011.

Pechpas
Nieuwe leden van de Fietsersbond krijgen een zilveren pechpas van Bike Assist Belgium aangeboden voor 55 euro. Dit combinatielidmaatschap geldt voor 1 jaar. Bestaande leden van de Fietsersbond kunnen ook een zilveren pechpas van Bike Assist Belgium aankopen voor een bedrag van 35 euro ipv 49 euro. Bike Assist Belgium biedt anderzijds aan haar leden in dezelfde periode het lidmaatschap aan de Fietsersbond aan met een fikse korting voor 20 euro.


Wat denk jij ervan?