El Al lanceert nieuwe tax free website


De Israëlische luchtvaartmaatschappij EL AL heeft een nieuwe website gelanceerd om online taxfree te kunnen ‘winkelen’. Passagiers kunnen de artikelen, variërend van iPods tot parfums, voorafgaand aan hun vlucht online bestellen om ze vervolgens tijdens de vlucht van het cabinepersoneel te ontvangen. De gekochte taxfree artikelen worden aan boord afgerekend.
Leden van het frequent flyer programma van El Al, Matmid, kunnen de taxfree producten gedeeltelijk betalen met gespaarde punten.

Geschenk
De taxfree producten kunnen ook als cadeau worden gegeven. Personen die iemand kennen die met El Al gaat vliegen, kunnen online een taxfree product kopen via 'Gift in the Sky', er een persoonlijke boodschap aan toevoegen en de passagier tijdens de vlucht laten verrassen.
Oranit Bet Halachmi, General Manager Benelux bij EL AL, over de nieuwe website: “Bij El Al staan kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel. We zijn dan ook trots op deze extra service, die daar uitstekend op aansluit. Het is ideaal voor passagiers die taxfree cadeaus willen meenemen en ervan verzekerd willen zijn dat de gewenste producten voorradig zijn tijdens de vlucht. Bovendien is het voor zowel de heen- als terugvlucht mogelijk om van deze service gebruik te maken.”


Wat denk jij ervan?