Gunsttarieven op Star Clippers


Wie wil genieten van de laatste zomerwarmte van 2011, van de pracht van de Middellandse Zee, kan voor de maand oktober, een cruise boeken bij Star Clippers, overigens aan zeer aantrekkelijke prijzen.

Zeilavontuur

Een cruisereis met Star Clippers is een onvergetelijke ervaring, een authentiek zeilavontuur mét comfort, naar bestemmingen die aanzetten tot dromen. Je gaat niet op reis met een mega cruiseschip maar met de mooiste zeilschepen van de wereld die ook kunnen aanleggen in kleinere havens, historische plaatsen met grote bezienswaardigheden en met een unieke mediterrane sfeer.

Korting
Op enkele van de cruises van Star Clippers krijg je nu 15 % korting en de reizigers kunnen ook profiteren van een klasse upgrade op de categorieën 6 tot 3. Het aanbod is alleen geldig voor nieuwe boekingen en voor volgende cruises:
Aan boord van de Star Clipper****
  • 8 oktober 2011: Athene/Malta - Griekenland en Sicilië
  • 13 oktober 2011: Malta/Malaga - Italië, Tunesië, Spanje
Aan boord van de Royal Clipper****
  • 8 oktober 2011: Rome/Rome - Amalfi en Sicilië
Aan boord van de Star Flyer****
  • 1 oktober 2011: Monaco/Cannes - de Thyreense Zee
  • 8 oktober 2011: Cannes/Malaga - Balearen en Spanje
Praktisch
Zeilvakanties op een van de Star Clippers zeilschepen kunnen geboekt worden bij reisagenten of direct bij Star Clippers. Verschillende touroperators bieden Star Clippers cruises in hun brochures of website, volledige pakketten met vluchten en pre/post cruise accommodaties. Voor België zijn dat volgende reisorganisatoren: Arthema, ATC Cruise Travel, Classix, Cruisaway, Enjoy Paradise, Navicruise, Rainbow, Silverblue (Odysseus) & Thomas Cook.

Voor meer informatie kan u terecht op www.starclippers.com


Wat denk jij ervan?