Gratis digitale reisgids Amsterdam

Ontdek unieke plekjes in Amsterdam!

Dankzij de  samenwerking tussen Amsterdam Toerisme en Congres Bureau (ATCB) en ArrivalGuides.com, aanbieder van digitale reisgidsen, kan iedereen nu gratis een Amsterdamreisgids downloaden. Hiermee worden reizigers al in de planningsfase voorzien van de leukste tips voor een citybreak in metropool Amsterdam.


De gids wordt aangeboden via ArrivalGuides.com en een wereldwijd netwerk van 140 internationale luchtvaartmaatschappijen en andere reisaanbieders, waaronder Air Berlin, Avis en lastminute.com. Door middel van een widget is de reisgids ook op andere websites te plaatsen.Gepersonaliseerde widget

Reisaanbieders, hotels, attracties en andere geïnteresseerden kunnen de Amsterdam reisgids ook als extra service voor hun klanten op de eigen website plaatsen. De widget is eenvoudig te downloaden op ArrivalGuides.com en kan in verschillende stijlen, kleuren en formaten op een andere website worden geplaatst.

Ontdek de besta musea en evenementenAltijd up to date

De Amsterdamreisgids bevat informatie over musea, attracties, restaurants, uitgaan, shopping, evenementen, accommodaties en praktische zaken en wordt aan de hand van door ATCB beschikbaar gestelde informatie regelmatig geactualiseerd. De inhoud sluit aan bij de wens om toeristen over de stad en de gehele metropool te spreiden en laat een breed scala aan bezienswaardigheden aan bod komen.

Grootste netwerk

ArrivalGuides.com biedt wereldwijd het grootste netwerk van gratis reisgidsen in PDF formaat. De reiziger kan de gids eenvoudig thuis bekijken en uitprinten. Met meer dan 70.000 downloads per jaar, neemt de Amsterdam reisgids de zesde plek in tussen de reisgidsen van de andere beschikbare bestemmingen. ATCB wil deze positie dankzij de huidige samenwerking verder versterken, met steun van het Amsterdamse bedrijfsleven.


Wat denk jij ervan?