In Tignes begint de winter al


Sta als eerste op de latten! De gletsjer la Grande Motte ontvangt de sportievelingen al vanaf zaterdag 1 oktober 2011 om de eerste bochten van het seizoen in de verse sneeuw te trekken op meer dan 20 kilometer aan skipistes.
Zin in meer? Vanaf 26 november 2011 wachten de skipistes van Tignes-Val d’Isère op jou en dat tot en met 8 mei 2012. De skipiste Tignes-Val d’Isère is het echte hoogtepunt onder de skidomeinen, met zo’n 300 kilometer aan pistes met een hoogteverschil van 1.550 meter tot 3.450 meter hoogte.
In Tignes denkt men groen. Laat gewoon je auto achter op de parking en geniet van de gezonde berglucht. In Tignes pendel je immers met een gratis skibus. Vanuit Tignes les Boisses tot in Tignes Val Claret Grande Motte zijn er 24 stopplaatsen die een snelle en makkelijke verplaatsing garanderen in heel het station.

Pendelbus
De pendelbus rijdt dagelijks 24 uur op 24. Geen reden dus om je zorgen te maken, want je hebt nog steeds tijd genoeg om de pistes nog een laatste keer naar beneden te komen vooraleer terug te keren.!
Superdeal voor het openingsweekend in Tignes Val d’Isère
26 en 27 november 2011 – € 99 per persoon in een studio (voor 4 personen). Inbegrepen zijn:
+ 2 overnachtingen
+ een Tignes-skipas voor 2 dagen
+ toegang tot het zwembad Le Lagon
+ uitzonderlijk aanbod: voor € 10 extra per persoon kan je je verblijf op het domein Tignes Val d’Isère met twee dagen verlengen (ofwel € 5 per dag)
Informatie en reserveringen: Tignes Réservation www.tignesreservation.net


Wat denk jij ervan?