Vliegtickets.nl breidt uit naar België


Vliegtickets.nl is één van de grootste vliegticketsites van Nederland. Met ruim 1 miljoen bezoekers per maand is het bedrijf voor veel Nederlandse reizigers dé referentie geworden om online een vakantie of zakenreis te reserveren. Met de lancering van Vliegtickets.be betreedt het Haarlemse bedrijf nu ook de Vlaamse markt. Doel is om ook hier marktleider te worden.

Vliegtickets.be lancering
Veel Vlamingen vonden al de weg naar Vliegtickets.nl. Daarom is het voor de Nederlandse website hoog tijd om de Vlaamse klant nog beter te bedienen. Met een website die zich richt op reizigers die vanaf Brussel willen vertrekken, willen betalen met Mister Cash en reisinspiratie zoeken die past bij Belgen. Op de Vlaamstalige site wordt onder meer extra aandacht besteed aan topbestemmingen voor Belgische reizigers, maar ook aan inspirerende informatie, over culinaire stedentrips en het Bourgondische leven. Naast de website werd er meteen ook een online community gelanceerd op Facebook en Twitter en zal een apart team de klanten telefonisch te woord staan bij vragen.

Vliegtickets.be vormgeving en boekingsproces
Onlangs nog heeft Vliegtickets.nl haar Nederlandse website in een volledig nieuw jasje gestoken. De nieuwe vormgeving en het verbeterde stappenproces maken het de online boeker nog makkelijker om snel en eenvoudig een vliegticket te boeken bij een luchtvaartmaatschappij naar keuze. De frisse vormgeving en het vlotte boekingsproces werden ook meteen doorgevoerd op de nieuwe Vlaamse site. De klant kan op een overzichtelijke en snelle manier vliegtickets vergelijken bij alle vliegtuigmaatschappijen en vervolgens veilig en vertrouwd een ticket boeken. Daarnaast kan men ook autohuur en hotels boeken, of een parking op Zaventem reserveren.

Wat denk jij ervan?