Zomervluchten 2012 airberlin zijn al te boeken


Per direct is het grootste deel van de vluchten van airberlin op de korte- en middellange afstand voor de zomer 2012 te boeken. Dit is inclusief het vluchtaanbod vanaf de dicht bij de grens gelegen luchthavens Düsseldorf, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück naar Spanje en natuurlijk de vluchten via de hub Mallorca. airberlin biedt in de komende zomer via Mallorca aansluitingsvluchten naar 16 bestemmingen op de buureilanden, het Spaanse vasteland en naar het Portugese Faro, Lissabon en Porto aan. Daarmee beschikt de airline als enige niet-Spaanse luchtvaartmaatschappij over een dusdanig omvattend routenetwerk op het Iberische schiereiland.

Italië
Eveneens te boeken voor de zomer zijn vluchten naar tot nu toe elf bestemmingen in Italië. airberlin verdubbelt tijdens de komende zomerdienstregeling de vluchtfrequentie vanaf Düsseldorf naar Venetië. Passagiers van airberlin bereiken Venetië dan twee keer per dag non-stop. De verbinding naar Napels is met een extra frequentie van drie naar vier wekelijkse vluchten verhoogd.
Vanaf Düsseldorf zijn tal van bestemmingen non-stop bereikbaar. Behalve Spaanse en Italiaanse bestemmingen vliegt airberlin bijvoorbeeld ook steden als Berlijn, München en Wenen meerdere keren per dag non-stop aan.


Wat denk jij ervan?