Kerstmarkt in La Roche en Ardenne

Ook in de Ardennen kan je erg leuke kerstmarkten vinden

Ben je eind december in de Ardennnen? Dan is er alvast één plaats waar je zeker moet geweest zijn! De kerstmarkt in het dorpje La Roche en Ardenne is zoals elk jaar een ware trekpleister. Bovendien is er sinds dit jaar een ijspiste van maar liefst 1000m²! Voor wie het allemaal wat rustiger mag zijn, er is steeds een gezellige apres-ski aanwezig met warme wijn en chocomelk!

Kerstsfeer in La Roche en Ardenne

Elk jaar kan je genieten van de sfeer van kerst in de Ardennen. Verwacht een gezellig kerstmarktje in het historische centrum van de stad, met een hele mooie ijspiste. Trek alvast de schaatsen aan, en drink een glühwein!


Bekijk ook de heuse kerstparade, met hele mooie praalwagens, echt de moeite om naar te kijken vanuit je warme cafeetje met een lekkere pannenkoek of warme wafel! Mmmm!


Kerstmarkt December 2018 La Roche en Ardenne

De kerstmarkt is alle dagen geopend van 22 december tot 30 december, telkens van 15u tot 20u

Meer informatie over de kerstmarkt in La Roche en Ardenne of op de Facebook pagina La Roche en Hiver


Grotere kaart weergeven


Wat denk jij ervan?

  1. Vandaag naar de kerstmarkt in La Roche en Ardenne geweest, een gezellige sfeer, en nadien iets lekker gaan eten. Een gezellige uitstap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. La Roche heeft een mooi kerstmarktje, vorig jaar lag er ook een ijspiste, leuk om met de kinderen eens naartoe te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tot wnr staat de kerstmarkt er ?

    BeantwoordenVerwijderen