Belvilla introduceert Elite Collection


Speciaal voor de liefhebbers van luxe en privacy heeft Belvilla, specialist in vakantiehuizen, de Elite Collection samengesteld. Deze zeer strikte selectie van superluxe vakantiewoningen bevat enkel vijfsterren woningen met zeer uitgebreide faciliteiten en een perfecte afwerking.

Kwaliteit en service voorop
De luxe vakantievilla’s, uitzonderlijke chalets en exclusieve landhuizen en kastelen in de Elite Collection bevinden zich in de Belgische Ardennen, Vlaanderen, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en Tsjechië. Deze tophuizen variëren in grootte van 2 tot 32 personen en beschikken veelal over een privézwembad, jacuzzi of sauna, bij voorkeur aangevuld met extra diensten als een babysitter of kok. Op Ibiza worden Belvilla Elite-gasten bijvoorbeeld ontvangen op de luchthaven, kan een auto geregeld worden, evenals een massage aan de rand van het privézwembad. Kwaliteit en service staan zeer hoog in het vaandel.

Ultiem vakantievieren in luxe
Belvilla heeft de Elite Collection samengesteld om nog beter tegemoet te komen aan de wens van ultiem vakantievieren in luxe, het hele jaar door. Aan de Portugese Algarve biedt de vakantiehuizenspecialist gerenoveerde quinta’s die gasten laten genieten van luxe, sfeervolle dorpen, mooie stranden en prachtige golfbanen. Sommige villa’s beschikken over een eigen putting green, zoals Villa Mattaluka. En in de Dordogne staat zelfs een kasteel met privégolfbaan. De komende maanden verwacht de Belvilla dit selecte aanbod verder uit te breiden.

Wat denk jij ervan?