Vroegboekactie bij Star Clippers


Wie van plan is om in 2012 een cruisereis te maken, kan maar beter zo snel mogelijk boeken want bij Star Clippers betekent vroeg boeken profiteren van stevige kortingen op de brochureprijs.

Star Clippers heeft de grootste en mooiste zeilschepen van de wereld in de vaart. De cruises van Star Clippers zijn pure verwennerij met een hoge standaard qua comfort, faciliteiten en gezelligheid. De cruisereizen gaan alle kanten uit, richting Middellandse Zee, Baltische Zee, Caribische gebied, Centraal Amerika en de oversteek van de Atlantische Oceaan.
De kortingen op de brochureprijzen variëren van 5 tot 10% en gaan zelfs tot 20%, naargelang de cruise route. Er is maar één voorwaarde: boeken voor 31 januari 2012.

Praktisch
Zeilvakanties op een van de Star Clippers zeilschepen kunnen geboekt worden bij reisagenten of direct bij Star Clippers. Verschillende touroperators bieden Star Clippers cruises in hun brochures of website, volledige pakketten met vluchten en pre/post cruise accommodaties. Voor België zijn dat volgende reisorganisatoren: Arthema, ATC Cruise Travel, Classix, Cruisaway, Enjoy Paradise, Navicruise, Rainbow, Travelworld & Thomas Cook.

Website: http://www.starclippers.com/

Wat denk jij ervan?