Beleef de Tour vanuit een vakantiewoning


Van 30 juni tot 22 juli 2012 wordt al voor de negenennegentigste keer de Ronde van Frankrijk gereden. Van de start in Luik tot de aankomst in Parijs zullen honderdduizenden toeschouwers de renners aanmoedigen. Wil je de Tour echt beleven dan kun je best verblijven in een vakantiewoning van Belvilla.

Vakantiewoningen
Belvilla heeft een gigantisch aanbod vakantiewoningen in zowat alle landen van Europa en op maat van iedereen. Er zijn kindvriendelijke woningen met grote speelruimte, romantische woningen in karaktervolle dorpjes, verblijven op boerderijen, luxueuze vakantiewoningen met wellnessfaciliteiten, grote woningen voor groepen of voor de ganse familie en zoveel meer.
De vakantiewoningen van Belvilla zijn ook over gans Frankrijk, Zwitserland en de Belgische Ardennen verspreid. In de buurt van zowat alle plaatsen waar de Tour de France passeert, vind je een verblijf naar wens. Trouwens, via de website van Belvilla kun je makkelijk een tourvriendelijke woning vinden op de nieuwe themapagina: www.belvilla.be/tour-de-france.

Koninginnenritten
Wie de renners aan het werk wil zien tijdens de meest spectaculaire ritten, daar waar het écht om de eindoverwinning gaat, kan maar best een verblijfplaats zoeken in de buurt van het parcours. Zo vermijd je de grote drukte of het uren aanschuiven naar de bergpassen. Zelfs nabij het traject van de koninginnenritten door de Alpen en de Pyreneeën biedt Belvilla vakantiewoningen aan. De streken rond Albertville, Saint-Jean de Maurienne, Bagnères de Luchon en ook het stuk Zwitserland dat de renners doorkruisen zijn niet alleen toppers van de tour maar ook fantastische vakantiegebieden. Wie daarentegen dichtbij met vakantie wil, kan de start en de eerste ritten van de Ronde beleven in de Belgische Ardennen. De renners rijden op 30 juni de proloog in Luik en tijdens de twee dagen die daar op volgen doorkruisen ze Wallonië. Ook daar heeft Belvilla een groot aantal vakantiewoningen te huur.

Fietsen
Van de Ardennen tot de Alpen, van de Jura tot Auvergne en zelfs in Parijs huur je bij Belvilla een vakantiewoning of een stadsappartement voor de Tour. Misschien ga je ook zelf fietsen, de renners achterna, zwoegend op de flanken van de Tourmalet of heerlijk genietend op de oever van de Maas in Namen. Voor fietsende vakantiegangers heeft Belvilla nog een extraatje want op de website kun je zelfs een selectie maken van vakantiewoningen met ‘fietsen beschikbaar’. In 1700 woningen staan de tweewielers klaar, niet om de Ronde mee te rijden, wel voor onvergetelijke recreatieve uitstappen.


Wat denk jij ervan?