Nieuwe golfpas voor Franse Ardennen


Liefhebbers van golfen vinden niet te ver van huis een bestemming waar het goed toeven is: de Franse Ardennen. De streek biedt drie golfbanen, de Margut-Maginot Line Golf Club met 14 holes in Margut, de Golf Club de Sept Fontaines met 18 holes in Fagnon en de Golf des Ardennes in Villers-le-Tilleul. Een paar dagen hier doorbrengen wordt nu nog aantrekkelijker door de net geïntroduceerde Golf Pass Franse Ardennen waarmee de houder op iedere baan een dag kan spelen. De pas kost 99 euro per persoon en is geldig van 1 april tot en met 30 september 2012 en is te koop bij de drie banen. Accommodatie boeken kan via www.ardennes.com.

Golf des Ardennes
De Golf des Ardennes is een mooie heuvellandbaan gelegen in een groene omgeving in Villers-le-Tilleul op ruim 20 km van Charleville-Mézières. Snelle greens, mooie waterpartijen, brede fairways en een heuvelachtig parcours kenmerken deze baan. Nadere info op www.ardennes-golfclub.com.

Sept Fontaines
Golf Club de Sept Fontaines werd in het voorjaar van 2008 uitgebreid naar 18-holes en is schitterend gelegen op het landgoed van de 17e-eeuwse Abdij van Sept Fontaines. Men kan in het kasteel logeren. Nadere info op www.abbayeseptfontaines.fr.

Margut-Maginot Line Golf Club

De Margut-Maginot Line Golf Club in het gelijknamige Margut is ontworpen en gebouwd op forten en kazematten van de Maginotlinie. De baan biedt een mooi uitzicht op de groene omgeving en kent veel hoogteverschillen. De afslag van hole 1 is vanaf de citadel. Nadere info op www.legolf.biz.


Wat denk jij ervan?