Nu boeken: voordelig op wintercruise met Star Clippers


Cruisespecialist Star Clippers pakt uit met een niet te versmaden vroegboekactie voor het komende winterseizoen. De super cruisereizen van Star Clippers worden hierdoor nog aantrekkelijker.
Star Clippers dat fantastische zeilschepen in de vaart heeft, viermasters die je kunt vergelijken met de klippers van honderd jaar geleden, biedt interessante kortingen op cruises in de Caraïben en Costa Rica.

Verwenpartij
Een cruise met Star Clippers in de Caraïben is eigenlijk één grote verwenpartij. Varend langs St-Maarten, Guadeloupe, Domenica, Barbados en andere droomeilanden geniet je van een perfecte service en van groot comfort. Op al deze tropische cruisereizen, tussen november 2012 en maart 2013, zijn er kortingen tussen 10 en 20 %, afhankelijk van de vertrekdatum. Het betreft een korting die geldig is voor boekingen tot uiterlijk 30 april 2012.

Praktisch
Zeilvakanties op een van de Star Clippers zeilschepen kunnen geboekt worden bij reisagenten of direct bij Star Clippers. Verschillende touroperators bieden Star Clippers cruises in hun brochures of website, volledige pakketten met vluchten en pre/post cruise accommodaties. Voor België zijn dat volgende reisorganisatoren: Arthema, ATC Cruise Travel, Classix, Cruisaway, Enjoy Paradise, Navicruise, Rainbow, Travelworld & Thomas Cook.

www.starclippers.com


Wat denk jij ervan?