Duik in bed met vivabox


Uit een onderzoek dat vivabox eerder dit jaar deed, blijkt dat het cadeau bij uitstek een weekendje weg is. Zeker vrouwen zijn er voor te vinden. De komst van vivabox 'bed & breakfast' en vivabox 'themaweekend' zijn een logisch gevolg.

Vivabox 'bed & breakfast'
Een weekendje weg hoeft helemaal niet duur te zijn, zolang het maar gezellig is. Wie het daarmee eens is, wil vast wel eens een vivabox 'bed & breakfast' cadeau doen. Of krijgen! Natuurliefhebbers, fans van decoratie en stadslovers, iedereen zal op en top genieten van de meest karaktervolle plaatsen en een warm persoonlijk contact met de eigenaar van de B&B. De mooie momenten die je daar met je fototoestel vastlegt, stop je nadien in het fotokader dat je in deze vivabox vindt. Maar, uit welke B&B’s heb je zoal de keuze?
  • Uitzonderlijke plaatsen: neem je ontbijt in de wachtzaal van een station, slaap eens in een voormalige pastorie of neem je eigen paard mee op weekend.
  • Eco-trendy: mis De Groene Maan in Mechelen niet. Dit oud gerenoveerd herenhuis in het centrum van de Dijlestad werd in 2010 gekozen als meest ecologische B&B van het jaar. Je krijgt er een heel hartelijk en natuurvriendelijk onthaal.
  • Slapen in een mooi decor: wel eens in een fijn gedecoreerde kamer geslapen? Geniet bij het ontbijt tips hoe je het thuis net zo gezellig kunt maken of pik leuke ideën in het winkeltje van de B&B Maison Les Anges.
  • Natuur of zee?: ook voor wie liever voor prachtige natuuruitzichten kiest of zijn heil liever aan zee zoekt, is er keuze zat.
Vivabox “bed & breakfast” vind je bij As Adventure, Carrefour, Club, Dreamland, Fnac, Fun, Standaard Boekhandel, www.vivabox.be en heeft een adviesverkoopsprijs van € 89,95.

Vivabox ''themaweekend'
Je wil meer cadeau doen dan alleen maar een overnachting? vivabo'themaweekend' geeft ineens ideeën om het weekend helemaal in te vullen. Er zijn vijf grote thema’s: shopping, wellness, sportief, cultuur en degustatie. Daardoor is deze vivabox niet alleen ideaal om aan koppels cadeau te doen. Vrouwen hebben een excuus om samen met een vriendin te gaan shoppen. En mannen om er samen eens een sportief weekend van te maken.
De Sling Sax shoppingtas die je bij vivabox 'hemaweekend' erbij krijgt, neem je natuurlijk meteen mee op weekend. En, doorblader voor je vertrekt zeker eens het boek 'Hotelhobby’s.' Dat staat boordevol tips om er echt een knotsgekke tweedaagse van te maken. Probeer bijvoorbeeld maar eens de tandenborstelkaraoke en de broekenpersgym uit.

Waarheen?
Waar kan je heen? Je gaat lekker shoppen in Maasmechelen Village met je boezemvriendin of op gastronomische ontdekkingstocht in Kortrijk. Je maakt een tochtje met een Vespa, een kano of een mountainbike. Je bezoekt het Gallo-Romeinsmuseum. Of, als je een sportieve speurder bent, ben je vast nieuwsgierig naar de trendy geocaching.
vivabox 'themaweekend' vind je bij Fun, Standaard Boekhandel, AS Adventure, Fnac, Club, Trafic, www.vivabox.be en heeft een adviesverkoopsprijs van € 129,95.

Wat denk jij ervan?