Kamperen in stijl in Eurocamp safaritent

Glamping in een safaritent bij Eurocamp | (c) Donna Tomlinson CC-BY-SA 2.0

Kamperen is nog nooit zo stijlvol geweest als met de safaritenten van Eurocamp. Deze comfortabele luxe tenten ademen de sfeer van het zonnige buitenleven in de natuur van zuidelijk Afrika waardoor een kampeervakantie een nieuwe dimensie krijgt. De safaritenten zijn komend jaar op nog meer topcampings beschikbaar in Nederland, Duitsland Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland waardoor een romantische safari ervaring ook in Europa mogelijk is.

Kamperen in stijl


Wegens de grote vraag breidt Eurocamp het aantal glamping tenten fors uit. Naast de exclusieve safaritent XL is er nu ook een meer compacte safaritent voor 5 personen. Stijlvol met houten meubels en échte bedden waardoor de combinatie van slapen onder de sterren en comfort binnen handbereik ligt. Beide safaritenten hebben twee ruime slaapvertrekken met gietijzeren bedden en goede matrassen. Tevens is er een compleet ingerichte keuken en staat op het overdekte terras een comfortabele houten tuinset klaar met een eettafel, stoelen en ligbedden. Koken in een echte keuken, een koud drankje uit de koelkast en fijn onderuitzakken op het terras, de safaritent is van alle gemakken voorzien om de voordelen van het buitenleven te ontdekken terwijl je jezelf even in Afrika waant.

Geniet van het schitterende uitzicht vanuit je tent | (c) Eurocamp

Op safari in Europa

De safaritenten staan op bijzondere locaties in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje & Zwitserland. Niet alleen de tent geeft kamperen een luxe gevoel, ook de locaties van de safaritenten zijn uniek. Op de camping bij Safaripark Beekse Bergen bijvoorbeeld slaap je vlak bij neushoorns, zebra’s, mantelbavianen en andere wilde dieren. Kamperen was nog nooit zo spannend! 

In Frankrijk zijn de safaritenten onder andere te vinden middenin de ruige natuur op camping L’Ardéchois in het hart van de Ardèche. En op camping Il Collaccio in Umbrië biedt de safaritent een overweldigend uitzicht over de vallei. Niet alleen volwassenen genieten van deze manier van kamperen, ook kinderen voelen zich de Leeuwenkoning op camping Le Croix du Vieux Pont vlakbij Disneyland Parijs.


Wat denk jij ervan?