Pallieter achterna op wandelnetwerk Kempense Netevallei

Wandelnetwerk Kempense Netevallei serveert 340 kilometer wandelplezier in Lier, Berlaar, Nijlen, Heist-op-den-Berg, Herenthout en Hulshout. Zoals de naam doet vermoeden, is de Grote Nete alomtegenwoordig. Tussen Lier en Hulshout kronkelt de rivier zich in ontelbare bochten, de ene nog mooier dan de andere. Vanop de Netedijken geniet je van weidse panorama’s. Het decor waarin je stapt, heeft een hoog Pallietergehalte: malse weiden, bloemrijke beemden, eeuwenoude hoeven, stemmige kerkweggetjes en karaktervolle herbergen.

Groendomeinen
Verder ontdek je fraaie kasteeldomeinen, de knappe provinciale groendomeinen De Averegten en Kesselse Heide en stemmige dorpjes als Gestel. En dan is er nog Lier, de stad van de Pallieters. De perfecte plek om je dagje wandelen af te sluiten ...

Met behulp van het gebruiksvriendelijke knooppuntensysteem en de gedetailleerde overzichtskaart stippel je talloze aantrekkelijke wandellussen uit. De rood-witte borden met nummers wijzen je de weg (bewegwijzering in 2 richtingen).

Bij de kaart zit ook een inspiratieboekje. Dat bevat 6 suggestielussen, heel wat toeristische weetjes, praktische info voor de wandelaar en ‘lekkere’ suggesties voor onderweg. De kaart van het wandelnetwerk Kempense Netevallei is te koop (8 euro) bij de toeristische infokantoren van Lier, Berlaar, Nijlen, Heist-op-den-Berg, Herenthout en Hulshout.

Wat denk jij ervan?