Gerenoveerd Riu Palace Mexico wint Selecthotel Award 2012

Riu Hotels & Resorts
Riu Palace Maspalomas te Gran Canaria werd genomineerd in de categorie Selecthotel Vliegvakanties en Riu Palace Mexico haalde de Award binnen als beste hotel vliegvakanties verre bestemmingen. De awardwinnaars hadden in de voorbije 12 maanden, het hoogst aantal punten versus het aantal gemaakte besprekingen, weten te behalen. Selecthotel werd een aantal jaren geleden gelanceerd maar kende de laatste 24 maanden een heuse boom, door een prominente plaatsing van de rubriek op de homepage www.selectair.be


De award werd uitgereikt door Lieven Coppens, voorzitter Selectair en Anja Lecointre van reisbureau Travel Partners en lid van het Selectair bestuur tijdens de jaarlijkse BTexpo te Brussel.
Peter Hahn, Head of market development RIU Hotels & Resorts, verklaarde: "Dit is een herkenning door de klanten van onze vooraanstaande partner Selectair en ik zie dit dan ook als een schitterende bekroning. Riu Palace Mexico, een 24u all inclusive hotel, is dan ook een echte aanrader en na de grondige renovatiewerken van dit najaar kan deze onderscheiding enkel maar een mooie stimulans geven aan de verkoop. Excellente kwaliteit en service staan er voorop maar na het in 1999 geopende hotel was het tijd voor een fikse verbouwing. Het hotel opgetrokken in koloniale stijl werd de voorbije maanden volledig gemoderniseerd. 16 miljoen euro werd er uitgetrokken om alle kamers en restaurants te vernieuwen en de tuinen en zwembaden werden volledig hertekend. Zo heeft het hotel, sedert de heropening op 1 december, nu ook een chill out zone "lounge24" en een café "Capuchino" en staat er op de kamers gratis draadloos internet ter beschikking van de gasten".
Klik op de link en ontdek de nieuwe stijl van het Riu Palace Mexico: http://on.fb.me/12l426i
Voor meer informatie: www.riu.com

Selectair
Selectair is een samenwerkingsverband van 113 onafhankelijke, zelfstandige reisadviseurs dat niet gebonden is aan touroperators, hotelketens of luchtvaartmaatschappijen en dus in staat om onafhankelijk en objectief reisadvies te verstrekken in het belang van de klant. Als grote reisorganisatie heeft Selectair contracten met alle belangrijke toeleveranciers wereldwijd en zijn ze in staat om voor de klanten de beste prijzen en voorwaarden te bedingen.
Riu
De internationale keten RIU begon in Mallorca, Spanje, in 1953 als een klein vakantiehotel van de familie Riu, oprichter en huidig eigenaar in de derde generatie. Het bedrijf concentreert zich op toeristische hotels. 60% van de vestigingen biedt de gerenommeerde All inclusive by RIU service. Met de opening van het eerste stadshotel in 2010 heeft RIU het aanbod van producten uitgebreid met een lijn van stedelijke hotels genaamd Riu Plaza. RIU Hotels & Resorts heeft op dit moment meer dan 100 hotels in 16 landen die elk jaar meer dan 3,2 miljoen gasten ontvangen en met in totaal 25.000 werknemers. Tegenwoordig is RIU de 30ste grootste keten ter wereld, een van de belangrijkste in het Caribisch gebied en de vierde in Spanje.

Wat denk jij ervan?