Topevenenten 2013 met Star Clippers

Star Clippers, paradepaardje onder de cruisemaatschappijen, zet nu reeds de toon voor 2013 met de topevenementen voor het nieuwe jaar, onvergetelijke ervaringen aan boord van indrukwekkende zeilschepen.

Wat voor speciaals mogen de reizigers verwachten tijdens de wereldwijde cruises van de drie historisch geïnspireerde, comfortabele schepen van Star Clippers: de Star Clipper, Star Flyer en de Royal Clipper ?
Valentijn vieren in de Caraïben
Romantiek met zijn tweetjes, op het dek van de Star Clipper, onder de adembenemende, fonkelende sterrenhemel, dolfijnen spotten bij ondergaande zon, zij aan zij liggen in de boegspriet boven de deinende golven… en dat allemaal op Valentijnsdag, aan boord van de Star Clipper. Romantischer kan het niet ! De viermaster ligt met Valentijn 2013 in de wateren van St Kitts, tijdens een zeven nachten durende Schatten Eilanden-cruise. Startplaats van deze romantische reis is St Maarten en de vertrekdatum is 9 februari.

Met de Star Flyer door het Panama Kanaal
Reizen, met een viermaster van Star Clippers, van de Atlantische Oceaan naar de Stille Oceaan is een unieke belevenis, zeker door het Panama Kanaal. Er zijn maximaal 170 passagiers aan boord van het gracieuze schip. Een cruise van veertien nachten, met vertrek op 30 maart, gaat van Panama naar Sint Maarten, via het Kanaal, en verder naar Cartagena, Aruba, Curaçao, de Britse Maagdeneilanden en St-Barths.

Beleef de Tall Ships Parade in Hamburg
Van 9 tot 12 mei 2013 wordt in Hamburg het grootste zeilfestival van de wereld georganiseerd, in aanwezigheid van anderhalf miljoen bezoekers uit alle windstreken. Het decor voor deze magnifieke Tall Ships Parade is de eeuwenoude handelshaven. Cruisereizigers kunnen met Star Clippers het evenement van heel dichtbij beleven, meer zelfs want aan boord van de Star Flyer zitten ze er als het ware middenin! Het schip blijft de drie dagen van de parade in de haven van Hamburg aangemeerd waardoor men de aankomst en het defilé van de historische schepen, cruiseschepen, jachten en andere vaartuigen van op de eerste rij zal kunnen aanschouwen. Het wordt een fantastische ervaring, zeker met een waterballet, met vuurwerk en met een culinair festival op de havenkades.

De witte nachten van St-Petersburg
Wie gaat zomercruisen op de Baltische Zee kan genieten van super lange dagen omdat de zon pas tegen middernacht ondergaat en enkele uren later alweer opduikt van achter de horizon. Het is een prachtperiode om voluit te genieten van het comfort van de Star Flyer, van eindeloze midzomernachten op het dek. Een bezoek aan St-Petersburg staat op het programma, de stad met zijn sprookjesachtige architectuur en kunstmusea van wereldniveau. Beleef Beliye Nochi (Witte Nacht Festival), van 11 juni tot 2 juli, wanneer St-Petersburg bruist van concerten en festivals. De Star Flyer overnacht in St-Petersburg tijdens een tiendaagse rondreis op de Baltische Zee vanuit Stockholm met afreis op 15 juni.

Kerstmis 2013 langs de kust van Costa Rica

Het duurt nog lang maar je kunt er nu reeds van dromen: een cruise met de Star Flyer langs de prachtige kust van Costa Rica tijdens de Kersttijd 2013. Het schip stopt bij verlaten eilanden waar men kan zonnebaden en snorkelen in kristalhelder water. Langs de route wordt aangemeerd in kleine havens van waaruit de gasten tochten kunnen maken naar de beroemde nationale parken van het Midden-Amerikaanse land of gaan paardrijden langs stille zandstranden. Deze Kerstcruise van zeven nachten begint op 22 december 2013 en wordt hoe dan ook een onvergetelijke reiservaring tijdens één van de mooiste periodes van het jaar.

meer informatie: www.starclippers.com

Wat denk jij ervan?