De HotelWeek: een buitenkansje


Dinsdag 4 november start de HotelWeek. Via de compleet vernieuwde site www.HotelWeek.be kan heel België een week lang een overnachting boeken in een luxe hotel voor slechts een paar tientjes. Al voor 25 € p.p. kan er overnacht worden in een 4-sterrenhotel en voor 35 € p.p. in een 5-sterrenhotel.Keuze uit bijna 300 hotels
De HotelWeek is een initatief van HotelSpecials.be en is in het leven geroepen om Belgen kennis te laten maken met luxe sterrenhotels voor een lage prijs. Dit jaar is er keus uit bijna 300 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Van 4 t/m 11 november is het mogelijk om gebruik te maken van het aanbod. Door het nieuwe design van de website en de mobiele versie is het boeken van een hotel nu nog eenvoudiger.

Luxe overnachten tijdens Nieuwjaar
De HotelWeek biedt Belgen de kans om het nieuwe jaar goed te beginnen. De aankomstdatum van de HotelWeek is van 31 december 2014 t/m 11 januari 2015. Nieuwjaar kan bijvoorbeeld gevierd worden in Den Haag of Düsseldorf. Andere topbestemmingen waar tijdens de HotelWeek overnacht kan worden, zijn Antwerpen, Berlijn, en Amsterdam. Nog meer luxe wordt er geboden met de VIP-arrangementen. Deze zijn te boeken vanaf 50 € p.p. De arrangementen bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot het wellness center of een fles prosecco op de kamer. Prijzen zijn op basis van 2-persoonsbezetting, exclusief servicekosten en eventuele toeristenbelasting.

Wat denk jij ervan?