Zorgeloos reizen met je eigen oplaadpunt


Princess Traveller introduceert een wereldprimeur. Het bedrijf brengt de gepatenteerde en innovatieve Powercollectie op de markt. Een reiscollectie met opladers. Zo heb je als reiziger altijd stroom binnen handbereik om een mobiele telefoon of tablet op te laden. Waar ter wereld je ook bent en hoe ver je reis ook gaat.

Reiskoffers met opladers
Tijdens het reizen raken mobiele telefoons en tablets door intensief gebruik snel leeg. Vaak heb je geen tijd of een geschikte plek om apparatuur op te laden. Met de nieuwe Powercollectie van Princess Traveller kun je nu toch altijd en overal bereikbaar zijn en ben je zorgeloos op reis met je eigen oplaadpunt.

De serie bestaat uit drie producten: een handbagagekoffer met een compacte ingebouwde oplader, een handbagagekoffer met afneembare, magnetische solar-oplader en een stoere rugzak met draagbare solar-oplader.

De Princess Traveller Power Box handbagagekoffer is vervaardigd uit 100% PET-materiaal met een ingebouwde, compacte oplader. Met een volledig opgeladen Power Box-oplader kun je een telefoon tot vijf keer opladen en een tablet tot twee keer. Bovendien kunnen aan de Power Box meerdere apparaten tegelijk worden aangesloten. Het tweede product, de Princess Traveller Solar Power Pod handbagagekoffer, is gemaakt van ABS-materiaal met een afneembare Solar-oplader. Met deze Power Pod-oplader kun je een telefoon tot twee keer opladen. Door de geïntegreerde zonnepanelen wordt de gebruiksduur van de oplader extra verlengd

Rugzak met oplader
Het derde product is de Princess Traveller Solar Power Pod rugtas met draagbare Solar-oplader. Een stoere rugzak vervaardigd uit canvas met PU-leer. Je laadt de Power Pod-oplader thuis op en de geïntegreerde zonnepanelen zorgen ervoor dat de gebruiksduur van de oplader extra wordt verlengd. Voor optimaal gebruik dient de Power Box en Solar Power Pod volledig opgeladen te zijn voor vertrek. Met de Princess Traveller Power-collectie ben je altijd en overal bereikbaar, waar ter wereld je ook bent.

De koffers en de rugtas zijn verkrijgbaar bij diverse winkels en online-shops.

Wat denk jij ervan?