Polaroid Socialmatic, leuke reisgezel


Polaroid, hét fotomerk, bekend van zijn beroemde instant Polaroid camera's is hard aan het werken voor een comeback. En wat voor één! Binnenkort komt de Polaroid Socialmatic op de markt, een tablet, fototoestel én instantcamera in één! Een ideale reisgezel!


Instant is in!
Kan jij nog de gezellige avonden herinneren wanneer je thuis samen met het gezin op de diaprojector of in het fotoalbum kon kijken? Mijmeren over vakantieherinneringen? Vaak werden er nog foto's gemaakt met de oude Polaroid Instant camera's. Helaas haalde de digitale revolutie het van de analoge fotografie. Nu komen we thuis met duizend foto's waar niemand ooit nog naar kijkt. De Polaroid Socialmatic wil hier verandering in brengen. Toch willen meer en meer mensen opnieuw foto's echt delen met vrienden en familie.

Foto's direct in je hand? Met Polaroid kon het!
Instant maar niet digitaal
Er bestaan nu nog steeds zeer goede instantcamera's, maar het probleem is dat je moet kiezen tussen een vrij grote, instantcamera, met de bijhorende fotocartridges. En toegegeven... die Fujifilm Instax of Impossible Project Polaroid film kost toch wel wat. Je mag rekenen op €1 per foto. Het zou leuker zijn om te kunnen kiezen of je de foto wil afgeprint hebben op een instantfoto of dat je hem digitaal wil opslaan.

Instax camera's zijn vrij groot, en film is duur
Beste van beide werelden
De Polaroid Socialmatic combineert het beste reistoestel, je hebt een instantcamera, digitaal fototoestel én tablet in één toestel! Je neemt foto's, en je kan zelf beslissen of je hem wil afdrukken of doorsturen via Facebook naar al je vrienden. Geen probleem! Wil je op het vliegtuig een filmpje kijken? Geen probleem! Wil je eerst de foto bewerken, en dan pas afdrukken? Geen probeem!

Ook maakt Polaroid komaf met de dure fotocartridges! Deze camera print met ZINK technologie, dit betekent dat je geen inkt nodig hebt, een wondertje van techniek! Ook het fotopapier is vrij goedkoop, ongeveer €20 voor 50 foto's. 

Socialmatic, printer, digitaal fototoestel en tablet in 1


Wat denk jij ervan?